Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Переклади текстів.docx
Скачиваний:
8
Добавлен:
20.03.2015
Размер:
38.78 Кб
Скачать

Імунна система

Імунна система являє собою складну мережу клітин та органів, що функціонують в збалансований і комплексний підхід до протидії атакам бактерій, вірусів, паразитів і навіть гриби. Імунна система розпізнає практично мільйонів різних ворогів. (Це може commbattre віруси, які ще не існують!)

Є два види імунітету в організмі людини:

Імунітет INED є власністю повинні бути захищені від хвороб, і велика частина цієї хвороби опору на основі загальних функцій організму (шлунка секреції, опір шкіри, білі кров'яні клітини, і т.д.).

Специфічний імунітет, на відміну від INED, можливість з'являтися в організмі захист проти нових мікроорганізмів, які вторгаються. Кілька днів або навіть тижнів після першого recontre micrro-організм з людським тілом, ця система створює дуже потужний опір проти мікроорганізмів одного і того ж типу. Вакцини на основі цього специфічного імунітету або придатність до дій.

Що дозволяє нашому організму розпізнавати ці окупанти?

Кожен токсин (хімічних) або кожен тип організму містить один або кілька хімічних сполук spésifiques свій тип (білки, полісахариди або складні ліпопротеїн): ці антигени. Антигени можуть бути використані для ідентифікації кожного типу загарбник так як речовина, як і раніше далека, що організація знає.

Коли тіло (і особливо лімфоїдної тканини) піддається впливу антигену, вона виробляє два різних засобів для захисту:

Антитіла, які вільно циркулюють в крові і в проміжках між тканинами: це гуморального імунітету.

Лімфоцити, які були відомі, щоб атакувати і знищити антиген або організм, який носить його. Крім того, вони циркулюють в крові клітинного імунітету.

Антитіла є білками, також відомий під назвою імуноглобулін. Імуноглобуліни (або Ig) M перші антитіла, які будуть зроблені. Вони дуже великі і здатні перемогти більшість вірусів і бактерій. Якщо інфекція зберігається, IgG виробляється і імуноглобуліни є найбільш поширеними виявили в крові. IgA більш відповідальні за стійкість до хвороб ділянках тіла, які взаємодіють безпосередньо з навколишнім середовищем (respiratore системи, травної, репродуктивної / шляхів, шкіри).

Органи імунної системи

Кістковий мозок - всі клітини імунної системи створюються з самого початку в кістковому мозку. Вони утворюються в процесі, званому кровотворення. В кровотворення, клітини кісткового мозку диференціювалися в зрілі клітини або імунної системи, або precureurs клітин, які мігрують з кісткового мозку і дозрівають в іншому місці. Кістковий мозок виробляє В-клітин, клітин-кілерів, гранулоцити і незрілих тимоцитів, на додаток до еритроцитів і тромбоцитів.

Тимус - прим функцією яких є виробництво зрілих Т-клітин. Незрілі тимоцитів відомо prothymocytes, залиште в кістковому мозку і мігрують в тимус. У чудовій процес дозрівання Т-лімфоцитів, які корисні для імунної системи зберігається, то які інші клітини будуть усунені. Зрілі Т-клітини, потім потрапляють в кров.

Селезінка - це імунологічні фільтр крові. Він складається з: В-клітини, Т-клітини, макрофаги, dendriques клітин, клітин-кілерів і червоних кров'яних тілець. На додаток до фіксації сторонніх матеріалів (антигенів) в крові, який проходить через селезінку, міграційний макрофаги і дендритні клітини принести антигенів через кровообіг. Імунна відповідь спрацьовує, коли макрофаги і дендритні клітини представляють антиген до відповідного B або Т-клітини Цей орган може вважатися імунологічний центр конференції. В селезінці, В-клітини активуються і produissent велику кількість антитіл. Крім того, еритроцити руйнуються в селезінці.

Лімфатичні вузли - робота в якості фільтра для імуноферментного рідини організму, називається лімфою. Лімфатичні вузли знаходяться по всьому тілу. Складається в основному з Т-клітин, В-лімфоцити, дендритні клітини і макрофаги, процідити лімфатичні вузлики більшості наших тканин. Антигени фільтрується лімфа, перш ніж повернутися до звернення в лімфу. Як і в селезінці, макрофаги і дендритні клітини, які забезпечують захоплення антигени цих матеріалів на іноземні Т і В клітин, тим самим почати імунну відповідь.

Соседние файлы в предмете Английский язык