Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
В.И.Мазуру!!!(3Курс).doc
Скачиваний:
26
Добавлен:
24.11.2019
Размер:
30.61 Mб
Скачать

3. Порядок виконання.

Викладач повідомляє календарний графік виконання роботи, повідомляє основну літературу, що рекомендується, дає необхідні методичні вказівки та визначає дні консультацій. Для успішного і якісного виконання роботи, з боку учня необхідна систематична праця. При виконанні дипломної роботи викладач (керівник) не повинен підміняти учня. По завершенню курсової атестаційної роботи, учень здає її на перевірку не пізніше встановленого викладачем (керівником) терміну. Графічна частина курсової атестаційної роботи повинна бути підписана у викладача, що відповідає за нормоконтроль.

4. Підготовка дипломної роботи.

Виконана дипломна робота в установлений термін підлягає захисту перед комісією.

Закінчена дипломна робота подається викладачу - керівнику курсової атестаційної роботи, який після перевірки представляє її заступнику директора з навчально-виробничої роботи. Заступник директора з навчально-виробничої роботи вирішує питання про допуск учня до захисту. Якщо учень не допускається до захисту роботи, то на засідання педагогічної ради це питання вирішується разом з керівником роботи.

Протокол засідання педагогічної ради повинен бути представлений на затвердження директору училища.

5. Організація захисту дипломної роботи.

Дипломна робота захищається учнем перед комісією назначеною директором училища. Комісія призначається в складі керівника, двох-трьох викладачів. Перевірка і рецензування дипломної роботи проводиться керівником роботи. Всі зауваження відмічаються в записці дипломної роботи.

При захисті роботи перед комісією учень повинен відповісти на питання членів комісії стосовно змісту виконаної роботи. При цьому він повинен показати набутий рівень знань, вміння приміняти їх на практиці при вирішенні різних виробничих ситуацій, аналізувати події, робити висновки.

Оцінки учневі за виконану дипломну роботу комісія виставляє на підставі пропозиції керівника роботи та думки членів комісії про якість роботи.

Підсумки захисту учнями дипломної роботи оформлюються в заліковій відомості за підписами членів комісії. Керівник дипломної роботи надає відомість після завершення захисту заступнику директора з навчально-виробничої роботи.

«Затверджую»

Заступник директора з НВР

________________Мазур В.Г.

«_13_»____січня____ 2009р.

Завдання

на дипломну роботу учню – випускникові

ВПУ №7 у 2009/2010 навчальному році

Групи №_Е -31_по професії _Електромонтер з ремонту і обслуговування електро-___________

___устаткування________________________________________________________________

_____________________________Матвєєнку Віктору Володимировичу___________________

(прізвище, ім’я, по батькові)

Тема завдання_Монтаж, технічне обслуговування та ремонт електроустаткування точильно-_

_шліфувального верстата 3Б634________________________________________________________

Викладач консультант_______________________Мазур Володимир Іванович__________________

(прізвище, ім’я, по батькові)