Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Виробнича 4 курс.doc
Скачиваний:
5
Добавлен:
24.11.2019
Размер:
89.09 Кб
Скачать

Підсумки практики

Практика зараховується студенту за умови якісного виконання завдань в повному обсязі програми курсу, виявлення сумлінності та ініціативи, досить високого рівня професійних знань і практичної підготовки, подання всієї необхідної документації і отримання позитивної характеристики з місця проходження практики.

По закінченні практики адміністрацією та керівництвом бази практики подається характеристика на студента, в якій повідомляється про його професійні та організаційні здібності, про якість проведення роботи, тощо.

Результати практики підсумовуються в університеті на звітній конференції, на якій студенти повідомляють про результати проходження практики і діляться своїми враженнями та побажаннями. Викладачі оцінюють роботу студентів відповідно до вимог програми практики.

Після закінчення терміну практики студенти складають письмовий звіт загальним обсягом 4-5 друкованих аркушів (додаток № 3) і разом зі щоденником та характеристикою, що видається керівником бази практики від установи, подають його керівнику практики від кафедри для рецензування і оцінки (не пізніше, ніж через 1 тиждень після закінчення практики).

Зміст звіту повинен містити в собі:

  • відомості про результати виконання усіх вимог робочої програми;

  • висновки і пропозиції щодо підвищення ефективності практики в подальшому;

  • список використаної літератури, в тому числі нормативних актів.

Звіт захищається студентом при комісії, яку призначає керівництво кафедри, або перед керівником практики від кафедри.

Рейтингова система оцінювання знань з виробничої практики

Загальний відсотковий рейтинговий показник за проходження практики становить 80 одиниць, тобто 80 балів. Відповідь студента на захисті практики дозволяє додати до загальної рейтингової суми 20 балів, що у сумарній кількості складає 100 балів.

Загальна оцінка за виробничу практику складається з трьох складових: оцінка за практичну роботу в установі та оформлення щоденнику практики, оцінка за звіт про проходження практики, оцінка за прилюдний захист результатів практики. Оцінюються якість, повнота та оформлення звіту і щоденника. У звіті мають бути зафіксовані дати і місце проходження практики, охарактеризована структура установи, відзначено види та обсяг роботи, яку виконав студент під час проходження практики.

з/п

Назви виду роботи, способи набуття знань

Загальна кількість балів(mах)

1

Оформлення щоденника практики

60

1.1. Складання загальної структури, характеристики установи

10

1.2. Аналіз документації установи

10

1.3. Аналіз ділового спілкування з фахівцями закладу

10

1.4. Аналіз спілкування з аудиторією

10

1.5. Аналіз зустрічей з аматорськими колективами, творчими групами

10

1.6. Аналіз власної участі у проведених заходах

10

2

Звіт про проходження практики

20

3

Захист результатів практики

20

Всього

100

Умови допуску студента до заліку з практики

  • студент відвідав усі практичні заняття в установах, детально відтворив проведені види роботи у щоденнику практики, склав ґрунтовний і розлогий звіт про проходження практики;

  • попередній середньозважений стартовий рейтинг не менше 40 балів.