Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Індивідуальна робота.ПНК-51.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
24.11.2019
Размер:
6.67 Mб
Скачать

5.2. Договір-оферта

Дана Угода вважається укладеною після оплати послуги хостингу.

ПУБЛІЧНА ОФЕРТА

Про надання послуги хостингу

Суб'єкт підприємницької діяльності Комарницький Олег Олександрович, що діє на підставі Свідоцтва Серія В01 №539073, надалі ВИКОНАВЕЦЬ, та фізична особа, що замовляє та оплачує послуги хостингу, надалі ЗАМОВНИК, з другого боку, склали дану Угоду про наступне:

1. Предмет угоди

На підставі цієї Угоди, ЗАМОВНИК доручає, а ВИКОНАВЕЦЬ бере на себе зобов'язання забезпечити розміщення файлів ЗАМОВНИКА в мережі Інтернет за тарифним хостинг-планом, який обраний ЗАМОВНИКОМ, згідно переліку ресурсів та послуг, що публікуються на сервері ВИКОНАВЦЯ в розділі хостинг.

2. Загальні положення

2.1. Дана Угода носить характер публічної оферти і є еквівалентом "усної угоди", та у відповідності до чинного законодавства України має належну юридичну силу.

2.2. Для отримання послуги хостингу ЗАМОВНИК проводить попередню оплату за послугу у повному об'ємі.

2.3. Надання послуг ВИКОНАВЦЕМ починається відразу після активізації персональної картки ЗАМОВНИКА та продовжується до кінця розрахункового періоду, який складає один рік.

2.4. ВИКОНАВЕЦЬ може надавати ЗАМОВНИКУ за цією угодою і інші послуги, такі як реєстрація доменних імен, проведення оптимізації сайту, рекламні послуги в мережі Інтернет тощо. Вартість таких послуг узгоджується окремо.

3. Використання послуг, які надає виконавець

Послуги, що нами надаються, можуть бути використані тільки в законних цілях. Будь-які незаконні дії на території України або на території держави ЗАМОВНИКА або країни, до якої розміщувані ЗАМОВНИКОМ веб-сайти можуть мати певний стосунок, суворо забороняються. За час використання послуг ЗАМОВНИКУ суворо забороняється розміщувати на ресурсах ВИКОНАВЦЯ будь-яку незаконну, погрожуючу, непристойную, наклепницьку, звинувачувальну, вульгарну інформацію у будь-якому вигляді, а також і посилання на таку інформацію, включно з будь-якою інформацією, котра сприяє незаконним діям. Виключне право на тлумачення виду інформації належить ВИКОНАВЦЮ.

Політика нетерпимості до СПАМу: ВИКОНАВЕЦЬ не сприймає СПАМ (несанкціоновані розсилки) в будь-яких його проявах, в т.ч. і використання дорвеїв як елементу пошукового СПАМу. Кожному ЗАМОВНИКУ, за яким буде помічено участь у розсиланні спаму, буде назавжди відмовлено у використанні послуги хостингу, залишок оплачених коштів при цьому на рахунок ЗАМОВНИКА не повертається.

ВИКОНАВЕЦЬ має право змінювати або відключати за необхідністю будь-який веб-сайт, аккаунт, базу даних або інший компонент сервера, у випадку його невідповідності цим Правилам. Також ВИКОНАВЕЦЬ залишає за собою право в екстрених випадках вносити будь-які зміни у склад клієнтської частини сервера. ВИКОНАВЕЦЬ залишаємо за собою право визначати, що саме є порушенням даних Правил використання послуги хостингу.

4. Використання отримуваних ресурсів

ЗАМОВНИКУ забороняється:

4.1. Ініціювати будь-які процеси на сервері, якщо хоча б один з них займає більше 8Мб оперативної пам'яті Системи або більше 30 секунд процесорного часу, а також більше 5% всіх доступних Системних ресурсів в будь-який момент часу.

4.2. Використовувати програми будь-якого типу в реальному часі, що потребують значних системних ресурсів сервера. Додатки, що виконуються на віддалених хостах, дозволяються без обмежень.

4.3. Запускати будь-яке програмне забезпечення, так чи інакше пов'язане з IRC (Internet Relay Chat).

4.4. Розміщувати (робити доступним ззовні) будь-який контент, що порушує авторські права третіх осіб: неліцензовані mp3, cracks, warez та ін.

4.5. Завантажувати, використовувати на наших серверах або розміщати посилання на наступні типи програм:

IRC egg drops, IRC або IRC bots, ICQ bots, Chat (Чати), Proxy servers (Проксі сервери), Mail bombers, Anonymous mailers (Розсилання повідомлень), IP spoofers, Port scanners, nph-proxy (Програмне забезпечення, що може нанести шкоду будь-якому комп'ютеру в мережі), DoorWay (дорвеї) та генератори дорвеїв або інші програми, призначені для обману роботів пошукових систем або програм, які використовуються для створення пошукового СПАМу, а також розміщувати сайти, які призначені для обману роботів пошукових систем, або використовуються для створення пошукового СПАМу.

4.10. В будь-який спосіб незаконно збирати та використовувати конфідекційну інформацію про користувачів, таку як: інформація особистого характеру, банківська інформація і т.п.

4.11. Рекламувати сайт чи розміщувати посилання на сайт, розміщений на ресурсах ВИКОНАВЦЯ, шляхом розсилання неузгоджених попередньо електронних листів (СПАМ), або будь-яким іншим способом з використанням заборонених у п.4 даної Угоди програм, при цьому не важливо, чи реклама сайту проведена з використанням обладнання ВИКОНАВЦЯ, чи будь-якого іншого провайдера Інтернет.