Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Індивідуальна робота.ПНК-51.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
24.11.2019
Размер:
6.67 Mб
Скачать

9. Ідентифікаційні дані власника аккаунту

Ви підтверджуєте, що приймаючи використання наших послуг, надаєте правдиві контактні відомості (поштову адресу, електронну адресу, номер телефону) та зобов'язуєтеся своєчасно нас повідомляти у випадку їх зміни.

10. Порушення даних Правил

Будучи власником аккаунта, Ви відповідаєте за весь контент вашого віртуального сервера. Якщо один із ваших співробітників/довірених осіб порушує дані Правила, ми залишаємо за собою право призупинити або видалити Ваш аккаунт в залежності від тяжкості порушення, значимість якого визначається нами.

11. Оплата та інша інформація

Ви зобов'язуєтеся своєчасно вносити всі необхідні платежі за наданий нами сервіс шляхом оплати виставлених рахунків. У випадку, якщо оплата за продовження послуг не надходить до моменту останнього дня дії послуги, ми залишаємо за собою право заблокувати аккаунт до отримання відповідної оплати.

5.3. Засоби для здійснення проекту

Інструментальне програмне забезпечення використовується для безпосередньої розробки, проектуванні та супроводі систем. До цієї групи відносяться:

  1. Операційна система Windows Server 2003.

  2. Apache HTTP-сервер - вільний веб-сервер.

  3. MySQL - вільна система управління базами даних (СУБД). Розповсюджується під GNU (General Public License) та під власною комерційною ліцензією.

  4. PHP (Hypertext Preprocessor) - препроцессор гіпертекста.

Хостінг

Для того, щоб розмістити веб-ресурс у Інтернеті, необхідно мати дві головні речі: доменне ім’я і місце (сервер), де власне буде розміщений наш ресурс.

Хо́стинг (також інколи го́стинґ, англ. hosting) — послуга, що надає дисковий простір для розміщення фізичної інформації на сервері.

Зазвичай під поняттям послуги хостингу мають на увазі, як мінімум, послугу розміщення файлів сайту на сервері, на якому запущене ПЗ, необхідне для обробки запитів до цих файлів (веб-сервер). Як правило, до послуг хостингу вже входить надання місця для поштової кореспонденції, баз даних, DNS файлового сховища тощо, а також підтримка функціонування відповідних сервісів, однак вони можуть надаватися і окремо. Розрізняють безкоштовній та платній хостинг. Безкоштовні "хостери" заробляють на тому, що розміщують рекламу на своїх сайтах. Якщо у Вас стоїть вибір між платним чи безкоштовним хостингом, слід обирати платний за допустимим вам тарифним планом.

Доменне ім’я - це унікальний алфавітно-цифровий ідентифікатор, що вказує на конкретний вузол Інтернет і складається, як правило, з двох і більше частин, розділених крапками. Одна така частина називається доменом. Домени організовані у ієрархічну систему. Домен найвищого рівня знаходиться справа у імені. Наприклад, у доменному імені google.com, .com є доменом найвищого (першого ) рівня, google – другого і т.д. Кожне доменне ім’я відповідає конкретній ІР-адресі і використовується для зручнішого для людини доступу до інформації (Легше запам’ятати і використовувати адресу google.com замість 209.85.171.100). Доменні імена контролює міжнародна некомерційна організація ICANN (Internet Corporation for Assigned Names and Numbers – Інтернет корпорація з присвоєння імен та номерів). Реєстратор доменного імені – це юридична особа, яка має повне право на створення нового доменного імені. ICANN займається акредитацією реєстраторів, а також доглядає за виконанням ними своїх функцій.

Офіційним реєстратором в Україні є ТОВ «Хостмайстер». Найпоширеніші домени є платними, втім є ряд безкоштовних доменів (наприклад, org.ua). Необхідно зазначити, що домени можуть реєструвати й хостинг провайдери, але найкращий варіант - це реєстрація в доменних реєстраторів, адже в цьому випадку домен зареєструють саме на наше ім'я.