Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Індивідуальна робота.ПНК-51.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
24.11.2019
Размер:
6.67 Mб
Скачать

3D Моделювання і Візуалізація

За допомогою технології 3d моделювання ми створюємо фотореалістичні графічні зображення будь-яких об'єктів і приміщень. Графічні 3d моделі - це відмінна можливість для просування продукції на ринку. 3d моделювання і 3d візуалізація стають важливим маркетинговим ходом для компаній різного рівня. При використанні в рекламних матеріалах 3d графіка створить солідніший і сучасніший стиль Вашої компанії. Студія «SEOTM» пропонує Вам скористатися цією можливістю!

Портфоліо, створення банерів

Представляємо підбірку самих кращих і цікавих GIF і flash банерів в нашому портфоліо. У даному розділі представлені банери найпоширеніших форматів, використовувані в різних рекламних компаніях і при просуванні веб-сайтів. Ми пропонуємо найширший спектр послуг з просування Ваших товарів і послуг в мережі, застосовуючи сучасні технології Інтернет просування, а професійне створення банерів одна з важливих складових успішної рекламної компанії.

  • ALTIMA web-systems

http://www.altima.com.ua/

ltima Web Systems - Розробка веб-сайтів - web дизайн студія Алтіма

Наш бізнес - професійне створення веб сайтів, корпоративного стилю, мультимедійної продукції, логотипів, реклама і просування в мережі Інтернет. Ми дотримуємося індивідуального підходу до роботи, кожен проект і клієнт для нас унікальні; наші рішення створюються з урахуванням особливостей бізнесу замовника і сприяють його розвитку.

Розробка веб-сайтів

Розробка сайтів - це основний бізнес «Алтіма». Нами накопичений величезний досвід роботи з різними замовниками - з моменту заснування наша компанія розробила повністю або у співпраці з колегами більше 200 сайтів різної складності і для клієнтів з різних галузей, частина робіт можна побачити в нашому Портфоліо. Серед них ви знайдете і насичені анімацією презентаційні сайти, і складні системи електронної комерції, і корпоративні web сайти великих українських і зарубіжних організацій. Ми розробляли сайти для банків і фінансових компаній, рекламних агентств, автодилерів, ріелторів, компаній оптової та роздрібної торгівлі (у т.ч. Інтернет-магазини для онлайнової торгівлі), модельних агентств, неурядових організацій, IT-компаній, виробників промислового та побутового обладнання і харчових продуктів.

Завдяки нашому досвіду, налагоджений виробничого процесу та кваліфікованому персоналу, ваш сайт буде зроблено правильно, якісно і в узгоджені терміни.

Більш докладно про специфіку роботи «Алтіма» в галузі розробки веб-сайтів ви можете дізнатися в підрозділах Веб-дизайн, Програмування, Створення контенту, Локалізація веб-сайтів). Ви можете також заповнити форму запиту безкоштовного пропозиції, написати нам листа на info@altima.com.ua або зателефонувати за телефоном +38 044 468-2050, щоб замовити оцінку розробки Вашого сайту або отримати додаткову інформацію.

Цей веб-сайт призначений для інформування про продукти та послуги ТОВ «Алтіма» і надання відвідувачам корисною на наш погляд інформації. Ми докладаємо всіх можливих зусиль, щоб інформація на сайті була свіжою, правильною і перевіреною, але в той же час веб-сайт існує "як є", що означає, що Ви його на свій страх і ризик, і творці і власники сайту не несуть ніякої відповідальності за будь-які збитки, упущену вигоду та інші втрати прямі або непрямі, пов'язані з використанням сайту. Для отримання останніх цін, комерційних пропозицій та іншої особливо важливої та актуальної інформації - звертайтеся до співробітників «Алтіма» за вказаними на сайті контактними даними.

Власник сайту (ТОВ "Алтіма") має право у будь-який час, без попереднього повідомлення призупинити його роботу повністю або частково.

Власник сайт може внести зміни в правила користування сайтом в будь-який час і без попереднього повідомлення.

Співробітники - ключовий фактор успіху роботи компанії.

У дизайні та розробці програмного забезпечення людський фактор відіграє провідну роль. Усі конкуренти «Алтіма» працюють практично на одному і тому ж обладнанні, з використанням одних і тих же або схожих інструментів, тому питання хто використовує оні, приймає вирішальне значення. У компанії приділяється велика увага для створення відкритої і приємною для роботи атмосфери, що дозволяє ефективно вирішувати найскладніші завдання.

Всі співробітники Алтіма:

це професіонали у своїй галузі, досвід роботи за фахом у провідних фахівців не менше 4-х років (від 4-х до 9-ти років), у фахівців - від 3-х років, у молодших спеціалістів - від 2-х років;

це люди, які роблять свою роботу із задоволенням і постійно підвищують свою кваліфікацію;