Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Залікові завдання.doc
Скачиваний:
0
Добавлен:
23.11.2019
Размер:
93.18 Кб
Скачать

5

7. Індивідуальні завдання

  1. Історичні витоки сучасного ділового спілкування: теоретичний аналіз.

  2. Гуманістична етика як методологічна основа ділового спілкування: теоретичний аналіз.

  3. Гуманістична психологія як теоретична основа ділового спілкування: теоретичний аналіз.

  4. Моральна культура і моральність майбутнього фахівця галузі документальних комунікацій: теоретичний аналіз та констатувальне дослідження щодо визначення особливостей моральної поведінки студентів напряму «Документознавство та інформаційна діяльність».

  5. Діловий етикет як передумова ефективного ділового спілкування майбутнього фахівця галузі документальних комунікацій: теоретичний аналіз та констатувальне дослідження щодо визначення особливостей поведінки студентів напряму «Документознавство та інформаційна діяльність» у контексті дотримання етикетних приписів.

  6. Етикет ділових паперів як необхідна складова професійної підготовки майбутнього фахівця галузі документальних комунікацій: теоретичний аналіз та констатувальне дослідження щодо визначення особливостей поведінки студентів напряму «Документознавство та інформаційна діяльність» у контексті дотримання етикетних приписів.

  7. Культура мовлення як необхідна складова професійної підготовки майбутнього фахівця галузі документальних комунікацій: теоретичний аналіз та констатувальне дослідження щодо визначення особливостей мовленнєвої поведінки студентів напряму «Документознавство та інформаційна діяльність».

  8. Культура слухання як необхідна складова професійної підготовки майбутнього майбутнього фахівця галузі документальних комунікацій: теоретичний аналіз та констатувальне дослідження щодо визначення особливостей поведінки студентів напряму «Документознавство та інформаційна діяльність» під час слухання повідомлень.

  9. Прилюдний виступ: аналіз теоретичних засад та констатувальне дослідження щодо визначення особливостей реалізації майбутніми фахівцями галузі документальних комунікацій.

  10. Мова і мовлення як засоби ділового спілкування: аналіз теоретичних засад та констатувальне дослідження щодо визначення особливостей використання майбутніми фахівцями галузі документальних комунікацій.

  11. Оптико-кінетична система знаків: аналіз можливостей використанні і діловому спілкуванні та констатувальне дослідження щодо визначення особливостей застосування студентами напряму «Документознавство та інформаційна діяльність».

  12. Паралінгвістична та екстралінгвістична система знаків: аналіз можливостей використанні і діловому спілкуванні та констатувальне дослідження щодо визначення особливостей застосування студентами напряму «Документознавство та інформаційна діяльність».

  13. Проксеміка: аналіз можливостей використанні і діловому спілкуванні та констатувальне дослідження щодо визначення особливостей застосування студентами напряму «Документознавство та інформаційна діяльність».

  14. Імідж ділової людини: теоретична характеристика, аналіз можливостей побудови сприятливого іміджу студентами напряму «Документознавство та інформаційна діяльність».

  15. Маніпулювання та актуалізація у діловому спілкуванні: теоретичний аналіз феноменів та констатувальне дослідження щодо визначення особливостей спілкування студентів напряму «Документознавство та інформаційна діяльність» у контексті використання маніпулювання і актуалізації.

  16. Бар’єри у сприйманні людини людиною та шляхи їх подолання: характеристика та констатувальне дослідження щодо наявності бар’єрів у спілкуванні студентів напряму «Документознавство та інформаційна діяльність».

  17. Конфлікти у діловому спілкуванні та шляхи їх попередження і розв’язання: характеристика та констатувальне дослідження щодо обізнаності студентів напряму «Документознавство та інформаційна діяльність» з проблемою.

  18. Психічне зараження: аналіз можливостей використанні і діловому спілкуванні та констатувальне дослідження щодо визначення особливостей застосування студентами напряму «Документознавство та інформаційна діяльність».

  19. Наслідування: аналіз можливостей використанні і діловому спілкуванні та констатувальне дослідження щодо визначення особливостей застосування студентами напряму «Документознавство та інформаційна діяльність».

  20. Навіювання: аналіз можливостей використанні і діловому спілкуванні та констатувальне дослідження щодо визначення особливостей застосування студентами напряму «Документознавство та інформаційна діяльність».

  21. Переконування: аналіз можливостей використанні і діловому спілкуванні та констатувальне дослідження щодо визначення особливостей застосування студентами напряму «Документознавство та інформаційна діяльність».

  22. Стратегії і тактики ділового спілкування: теоретичний аналіз, проект ефективної стратегії спілкування в умовах навчання у вищому навчальному закладі.

  23. Форми колективного обговорення ділових проблем: теоретична характеристика, контатувальне дослідження щодо обізнаності студентів напряму «Документознавство та інформаційна діяльність» з формами ділового спілкування та особливостями їх проведення.

  24. Методи творчого розв’язання ділових проблем: теоретична характеристика, контатувальне дослідження щодо обізнаності студентів напряму «Документознавство та інформаційна діяльність» з методами творчого розв’язання ділових проблем.

  25. Телефонні розмови: теоретична характеристика, контатувальне дослідження щодо обізнаності студентів напряму «Документознавство та інформаційна діяльність» з правила проведення телефонної розмови.

  26. Зовнішність ділової людини: характеристика та констатувальне дослідження щодо обізнаності студентів напряму «Документознавство та інформаційна діяльність» з вимогами до зовнішності ділової людини.

  27. Ділові свята: характеристика та проект підготовки ділового свята (на вибір).

  28. Ділові відрядження: характеристика та проект підготовки і організації відрядження.

  29. Особливості національних форм ділового етикету: характеристика та проект підготовки і організації спілкування з іноземними діловими партнерами (країна на вибір).

  30. Особливості письмового ділового спілкування з іноземними партнерами: характеристика та підготовка зразків основних документів (лист, угода).