Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
шпорка по тексту.doc
Скачиваний:
3
Добавлен:
22.11.2019
Размер:
181.76 Кб
Скачать

2.3 Перш за все, при державі та індустрії великий потенціал бачиться для охорони навколишнього середовища та охорони клімату

Населення бачить великі потенціали для заходів охорони навколишнього середовища у всіх тут спрошенний споживачів. Вирізняється, проте, відмінність, яка робиться між індустрією, державою і споживачами. У той час як при індустрії (енергопостачання, автомобільна галузь) дуже великий потенціал бачиться, слідував державою (більш суворе законодавство, демонтаж субсидії), сумірний можливість внеску на індивідуальному рівні (поведінка споживача, обмеження повітряних подорожей і автомобільних поїздок) значно більш незначно.

 Це стає особливо виразним при оцінці потенційних внесків автомобільної промисловості та водіїв: 84% населення бачить при автомобільній промисловості можливості для заходів охорони навколишнього середовища, але тільки 58% у самих водіїв. З одного боку, це поведінка відповіді ілюструє безперервно високу.

 6 доходів: менш 1.000 €: 61%, 1.000-1.999 €: 75%, 2.000-2.999 €: 75%, більше 3.000 €: 80%.

Повага водіння в нашому суспільстві, виявляє одночасно, однак, готовність змінювати рід занять на нові технології, якщо вони пропонуються автомобільною промисловістю. Ці результати далі підтвердяться в гл. 5 по темі Технічні і культурні інновації.

 В основному люди з більш низьким чистим доходом виробництва оцінюють потенційні внески споживачів більш незначно.

 Також перспектива середовища показує виразні відмінності при цьому питанні, якщо розглядають тільки категорію відповіді "Дуже великий внесок": Виконувати влада споживачів, її рішеннями закупівлі дуже великий внесок в охорону навколишнього середовища та охорону клімату (середнє значення населення: 19%), високо оцінюється, перш за все, в соціально-екологічної середовищі (29%), але також і від ліберальних інтелігентів (26%).

 Подпредставлени, навпаки, скрутне середовище (11%) і виконавець(15%). Низька вартість від цих обох, все ж, таким різних середовищ цікава, можна пояснювати їх, все ж, як результат дуже різних положень мотиву і досвіду. З поглиблювальних досліджень синусоїдального інституту відомий: в той час як члени скрутним середовища характеризуються в основному поданням, "маленькі люди" нічого і без того не могли б змінювати (і тому також власного рішення закупівлі небагато позитивні екологічні ефекти довіряють), виконавці об'єктивно в чітко кращому соціальному становищі, але її дуже орієнтована на продуктивність і орієнтована на ринок система світу вимогою "моралізування ринків" (Stehr в 2007), яке все частіше представить сьогодні в межах екологічного обговорення і вже наступний в підгалузях суспільства (LoHaS7) домовлятися не легко.

Подальший субєкт в сфері охорони навколишнього середовища - це держава. 3 з 4 чоловік клопочуть, щоб більш суворі закони приймалися для захисту навколишнього середовища. 26% населення цінують це як "дуже великий внесок" в охорону навколишнього середовища.

 При цьому подпредставлени експедеційні (33%), а також громадянська середина (31%) протиставні і скрутні (21%).

 Три чверть населення погоджується з демонтажем субсидій, які сприяють шкідливому для навколишнього середовища поведінці. Це вважається дуже великим внеском при середньому значенні населення 31% особливо часто при Expeditiven (44%) і рідше у гедоністів (25%).

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]