Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Poraydok provedenna isputiv.doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
21.11.2019
Размер:
293.38 Кб
Скачать

Перелік питань

на перевірку знань законодавства кандидата на заміщення вакантної посади державного службовця сектору інформаційної роботи Департаменту організації та контролю за виконанням рішень Державної виконавчої служби України

  1. Оперативний доступ сторін виконавчого провадження до його матеріалів (стаття 4 Закону України «Про виконавче провадження»).

  2. Доступ державного виконавця до баз даних і реєстрів, у тому числі електронних, що містять інформацію про боржників, їхнє майно та кошти (стаття 4 Закону України «Про виконавче провадження»).

  3. Законодавчі акти, якими регулюються відносини щодо інформації та доступу до інформації, що знаходиться у володінні суб’єктів владних повноважень (Закони України «Про інформацію» та «Про доступ до публічної інформації»).

  4. Законодавчі акти, якими регулюються відносини у сфері засобів масової інформації (Закон України «Про інформацію», «Про друковані засоби масової інформації (пресу) в Україні», «Про телебачення і радіомовлення», «Про інформаційні агентства»).

  5. Основні принципи інформаційних відносин (стаття 2 Закону України «Про інформацію»).

  6. Види інформації за змістом (стаття 10 Закону України «Про інформацію»).

  7. Обмеження щодо інформації про фізичну особу, які встановлені Законом України «Про інформацію» (стаття 11 Закону України «Про інформацію»).

  8. Визначення поняття «публічна інформація» (стаття 1 Закону України «Про доступ до публічної інформації»).

  9. Види публічної інформації з обмеженим доступом та їх визначення (статті 7, 8, 9 Закону України «Про доступ до публічної інформації»).

  10. Забезпечення доступу до публічної інформації (стаття 5 Закону України «Про доступ до публічної інформації»).

  11. Строки розгляду запитів на отримання публічної інформації (стаття 20 Закону України «Про доступ до публічної інформації»).

  12. Відповідальність за порушення законодавства про доступ до публічної інформації (стаття 24 Закону України «Про доступ до публічної інформації»).

  13. Нормативно-правові документи, якими затверджено порядок оприлюднення у мережі Інтернет інформації про діяльність органів виконавчої влади (постанова Кабінету Міністрів України «Про Порядок оприлюднення у мережі Інтернет інформації про діяльність органів виконавчої влади» від 04.01.2002 № 3).

  14. Шляхи оприлюднення у мережі Інтернет інформації про діяльність органів виконавчої влади, згідно Постанови Кабінету Міністрів України від 04.01.2002 № 3 (пункт 2 постанови Порядку оприлюднення у мережі Інтернет інформації про діяльність органів виконавчої влади, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 04.01.2002 № 3).

  15. Інформація, яку необхідно розміщувати на веб-сайті міністерства, іншого центрального органу виконавчої влади згідно Порядку оприлюднення у мережі Інтернет інформації про діяльність органів виконавчої влади, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 04.01.2002 № 3 (пункту 8 Порядку оприлюднення у мережі Інтернет інформації про діяльність органів виконавчої влади, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 04.01.2002 № 3).

Додаток 8

до пункту 1.8. Порядку проведення іспиту кандидатів на заміщення вакантних посад державних службовців у Державній виконавчій службі України

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]