Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Правила написання курсової роботи та теми.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
20.11.2019
Размер:
145.41 Кб
Скачать

Міністерство освіти і науки України

Київський університет туризму, економіки і права

Кафедра теорії та практики туризму і готельного господарства

МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ

до написання курсової роботи

з дисципліни „Рекреаційні комплекси світу”

(Кредитно-модульна система організації навчального процесу)

Для студентів напряму підготовки 6.140103 „Туризм”

галузі знань 1401 «Сфера обслуговування»

денної та заочної форми навчання

Київ 2012

Методичні рекомендації до написання курсової роботи з дисципліни „Рекреаційні комплекси світу” для студентів напряму підготовки 6.140103 „Туризм” галузі знань 1401 «Сфера обслуговування» денної та заочної форми навчання, Київського університету туризму, економіки і права (КУТЕП). – К.: В-во КУТЕП, 20. – с.

Укладачі: К.Д. Діденко, канд. геогр. наук, доцент кафедри теорії та практики туризму і готельного господарства;

Рецензенти: І.М. Мініч, канд. соціол. наук, заст. зав. кафедри теорії та практики туризму і готельного господарства;

В.І. Дорошенко, канд. геогр. наук, доцент кафедри економічної та соціальної географії географічного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка

Методичні вказівки обговорено і схвалено на засіданні кафедри теорії та практики туризму і готельного господарства __ ____., протокол №.

Рекомендовано до друку науково-методичною радою факультету туризму, готельного та ресторанного бізнесу КУТЕП _______________, протокол № ___.

І. Загальні положення

Виконання курсової роботи з дисципліни "Рекреаційні комплекси світу" передбачено навчальним планом напряму підготовки 6.140103 "Туризм" і є своєрідним підсумком здобутих студентом теоретичних знань. Завдяки виконанню даної курсової роботи перевіряється рівень самостійного мислення автора, його вміння щодо зібрання матеріалу та проведення його аналізу, здійснення узагальнюючих висновків, практичного застосування знань, набутих в процесі навчання в Київському університеті туризму, економіки і права.

Головною метою курсової роботи є:

  • систематизація та закріплення знань отриманих при вивчені дисципліни;

  • розвиток вмінь застосування на практиці набутих теоретичних знань;

  • формування та розвиток наукового мислення;

  • розвиток вмінь ведення самостійних досліджень, спостережень та аналізу існуючих організаційних процесів у практиці діяльності підприємств галузі;

  • вироблення навичок оформлення науково-дослідної роботи.

В процесі виконання роботи студенти повинні показати вміння працювати з літературними джерелами, оволодівати прийомами підбору, систематизації та правильного використання інформаційного та статистичного матеріалу, чітко і логічно формулювати свої думки, проявити навички вірного застосування теоретичних положень дисципліни для порівняльного аналізу.

Керівництво курсовими роботами здійснюється викладачами кафедри теорії та практики туризму і готельного господарства. Керівник проводить індивідуальні консультації для студентів, допомагає у складанні плану написання курсової роботи та контролює процес виконання роботи за відповідним графіком, встановленим кафедрою.