Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Dogovori_daruvannya_zavdannya_3.docx
Скачиваний:
1
Добавлен:
18.11.2019
Размер:
28.87 Кб
Скачать

Договір дарування земельної ділянки

м. Пустомити

"17" жовтня 2010 р.

Ми, Ч. ІванІванович (ідентифікаційний номер 1234567890) (надалі - Дарувальник), що мешкає за адресою: Львівська область, Пустомитівський район, село Підлісне,вул. Т.Шевченка, 11, з однієї сторони, та АндрієнкоАндрійАндрійович(ідентифікаційний номер 0987654321(надалі - Обдаровуваний), що мешкає в місті Львові, вул.. І.Франка, 44, кв.1, з другої сторони, (надалі при їх спільному згадуванні іменуються "Сторони") попередньо ознайомлені з вимогами чинного законодавства України щодо недійсності правочинів, повністю розуміючи значення своїх дій, без будь-якого до того примушення, як фізичного так і морального насильства чи погроз, уклали цей договір про наступне:

1. Дарувальник подарував, а Обдаровуваний прийняв у дар належну Дарувальнику на праві приватної власності земельну ділянку площею 1,32 га (далі - предмет договору), розташовану за адресоюЛьвівська область, Пустомитівський район, село Підлісне, вул. Т.Шевченка, 13,для будівництва житлового будинку.

2. Відчужувана земельна ділянка належить Дарувальнику на підставі державного акта на право приватної власності на земельну ділянку серія НЦ 123987456, виданого Підліською сільською радою, згідно з рішенням Підліської сільської ради від 10.10.2010р., зареєстрованого в Управлінні земельних ресурсів виконавчого комітету Підліської сільської радиу Книзі записів реєстрації державних актів на право власності на землю та на право постійного користування землею, договорів оренди землі за N 123987456.

3.Дар оцінений Сторонами на суму 123 456,00 грн. (сто двадцять три тисячічотиристап’ядтесяттисячгривень).

4. Відповідно до відомостей, викладених у витягу з технічної документації N 123987456 виданому Управлінні земельних ресурсів виконавчого комітету Підліської сільської ради 15 жовтня 2010 року, нормативна грошова оцінка відчужуваної земельної ділянки становить123 456,00 грн. (сто двадцять три тисячічотиристап’ядтесяттисячгривень).

5. Право власності на земельну ділянку виникає у Обдаровуваного після прийняття дарунку, отримання державного акта та його державної реєстрації.

6. Дарувальник гарантує, що земельна ділянка, яка є предметом цього договору, на момент його укладання нікому іншому не продана, не подарована, як внесок до статутного фонду не передана, не відчужена іншим способом, під заставою, в тому числі податковою, в спорі і під забороною (арештом) не перебуває, а також прав щодо відчужуваної земельної ділянки у третіх осіб (в тому числі за договорами найму (оренди) чи за шлюбним контрактом), як в межах, так і за межами України, та заборгованості по податках чи інших платежах, які б стосувалися відчужуваного майна, немає, земельні сервітути як постійні так і строкові щодо зазначеної земельної ділянки не встановлені.

7. Дарувальник стверджує, що земельна ділянка вільна від забудов.

8. Під забороною (арештом) відчуження згідно з довідкою, виданою державним нотаріусом Першої Пустомитівськоїдержавної нотаріальної контори 15 жовтня 2010 року заN 98, та витягом з Єдиного реєстру заборон відчуження об'єктів нерухомого майна N 46від 15 жовтня 2010 року,земельна ділянка не перебуває, та згідно витягу з Державного реєстру обтяжень рухомого майна про податкові застави N 53 від 15 жовтня 2010 року податкова застава відсутня.

9. Ми, Дарувальник та Обдаровуваний, стверджуємо, що цей Договір не приховує іншого правочину між нами і відповідає нашим дійсним намірам створити відповідні юридичні наслідки.

10. Норми чинного законодавства щодо порядку оформлення права власності на землю, щодо прав і обов'язків власника нерухомого майна, в т. ч. недопущення власником земельної ділянки зміни її цільового призначення, а також ст. 125-126 ЗК України нам, сторонам за договором, нотаріусом роз'яснено.

11. Зміст ст. ст. 334-722 Цивільного кодексу України сторонам роз'яснено.

12. Витрати, пов'язані з оформленням цього договору, в тому числі державне мито сплачуються за рахунок Обдаровуваного.

13. Цей договір складено у двох примірниках, з яких один залишається у справах державної нотаріальної контори, а другий видається Обдаровуваному.

Підписи: 1. 2.

Місто Пустомити, ___ _______________ ____.

Цей договір посвідчено мною,ЦубербюллеромПорфирієм Петровичем, державним нотаріусом Першої Пустомитівської державної нотаріальної контори.

Договір підписано сторонами у моїй присутності.

Особу сторін встановлено, дієздатність їх, а також належність Ч. Івану Івановичу відчужуваної земельної ділянки, перевірено.

У відповідності до ст. 210 Цивільного кодексу України цей договір підлягає державній реєстрації.

Зареєстровано у реєстрі за N 4567864863.

Стягнуто державного мита ____________ внесено __________________.

(сума) (реквізити рахунку).

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]