Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Metodych_VSR_03.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
16.11.2019
Размер:
492.03 Кб
Скачать

1. Предмет договору

1.1. Замовник доручає, а Виконавець зобов'язується здійснити виготовлення ________________________________, формат ______х_______ / , обсяг _________ стор., наклад __________________ примірників, а Замовник зобов'язується прийняти і оплатити виготовлену видавничу продукцію.

2. Порядок надання послуг

2.1. Документація Замовника.

2.1.1. Після підписання цього Договору Замовник зобов'язаний надати Виконавцю оригінал-макет та плівки на текст та обкладинку.

2.1.2. Замовник несе повну відповідальність за точність, правильність вищезазначених документів.

2.1.3. За умови надання належно оформлених документів (зазначених у п.2.1.1.) та перерахування суми попередньої оплати — Виконавець приступає до виготовлення сигнального примірника, який надає Замовнику.

Якщо від Замовника протягом _____ днів зауважень щодо сигнального примірника не надходило, Виконавець приступає до виготовлення усього тиражу видавничої продукції.

2.2. Якість.

2.2.1. Виконавець гарантує відповідність виготовленої видавничої продукції сигнальному примірнику, який надається Замовнику згідно з цим Договором.

2.2.2. Послуги, надані Виконавцем, вважаються виконаними у повному обсязі — з моменту передачі Замовнику виготовленої видавничої продукції.

2.3. Терміни виконання.

2.3.1. Виконавець зобов'язується виготовити сигнальний примірник протягом _____ днів з моменту надходження суми попередньої оплати на його рахунок.

2.3.2. Виконавець зобов'язується виготовити весь наклад видавничої продукції протягом _____ днів з моменту надходження від Замовника зауважень щодо сигнального примірника.

3. Сума договору та порядок оплати

3.1. Загальна вартість робіт за цим Договором згідно з рахунком № _____ складає _________ грн і зазначається у рахунку, який виписується Виконавцем і є невід'ємною частиною цього Договору.

3.2. Замовник здійснює попередню оплату вартості робіт у розмірі _____________ від загальної суми за цим Договором.

3.3. Оплата проводиться шляхом перерахування грошових коштів на рахунок Виконавця, зазначений у цьому Договорі або внесення готівкових грошових коштів у прибуткову касу Виконавця.

3.4. У платіжному документі Замовник обов'язково зазначає дату і номер договору або рахунку.

4. Форс-мажор

4.1. Жодна із Сторін не несе відповідальності в разі виникнення форс-мажорних обставин (дія нездоланної сили, яка не залежить від волі Сторін), а саме: повені, землетрусу, а також іншого стихійного лиха; війни, воєнних дій, блокади, ембарго, інших дій держав, які роблять неможливим виконання Сторонами своїх обов'язків, сезонних природних явищ — Сторони звільняються від виконання своїх обов'язків на час дії вказаних обставин, за умови, що такі обставини вплинули на виконання даного Договору і Сторона, для якої виконання зобов'язань стало неможливим, повідомила іншу Сторону в письмовій формі про настання вищезазначених обставин і таке повідомлення підтверджене довідкою місцевого органу влади або Торгово-промисловою палатою України.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]