Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Metodych_VSR_03.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
16.11.2019
Размер:
492.03 Кб
Скачать

3. Права та зобов'язання сторін

3.1. Автор зобов'язується:

3.1.1. Подати до Видавництва підписаний Автором оригінал твору не пізніше ___________________ 200__ р.

3.1.2. Підписаний Автором оригінал подається надрукований на одній стороні аркуша формату А-4 B10x297 мм) через 1,5 інтервали та записаний на електронному носії (дискеті, ZlPi) у програмі Microsoft Word у форматах RTF і DOC, графічний матеріал у програмах Adobe Photoshop, Adobe Illustrator у форматі TIFF.

3.1.3. Договір підписується автором.

3.1.4. Оригінал вважається зданим у належному вигляді, якщо Видавництво протягом _____ днів після його отримання не пред'являло Автору вимоги про доукомплектування або дооформления оригіналу.

3.1.5. З дня укладення Договору і до закінчення ______ років після схвалення рукопису, Автор зобов'язується не передавати для видання іншим організаціям зазначений у п.1 твір або частину його без попередньої письмової згоди Видавництва.

3.1.6. Автор зобов'язується на вимогу Видавництва без особливої за те винагороди читати чисту коректуру твору в погоджені сторонами терміни з урахуванням графіків руху книжкових виданнь на виробництві.

3.1.7. Автор зобов'язується, за пропозицією Видавництва, доопрацювати твір або внести до нього виправлення, якщо схвалений твір неможливо випустити у світ через обставини, що не залежать від сторін, але він може стати придатним до видання шляхом доопрацювання або виправлення.

3.2. Видавництво зобов'язується:

3.2.1. Розглянути поданий у належному вигляді оригінал у ____-денний термін та письмово сповістити Автора чи про схвалення твору, чи про необхідність внесення до твору поправок з точним зазначенням суті виправлень у межах умов Договору. Доопрацьований оригінал Видавництво зобов'язане розглянути в -денний термін.

3.2.2. Видавництво має право відхилити оригінал у зв'язку з його непридатністю до видання з міркувань, що стосуються достоїнств самого твору, не надсилаючи рукопис на рецензування, але з мотивацією причин відхилення.

3.2.3. Видавництво зобов'язане випустити у світ твір не пізніше одного року, відраховуючи від дня його схвалення.

3.2.4. Видавництво зобов'язується не вносити без згоди Автора будь-які зміни як до самого твору, так і до його назви та до позначення імені Автора, а також не додавати до твору без згоди Автора ілюстрації, передмови, післямови, коментарі та будь-які тлумачення.

3.2.5. Видавництво зобов'язується на вимогу Автора надавати йому можливість читати коректуру. Затримка Автором відбитків дає Видавництву право випустити у світ твір без авторської коректури, або відсунути термін випуску на час затримки.

3.2.6. Видавництво зобов'язується письмово повідомити Автора про намір перевидати твір. Автор протягом двох тижнів письмово повідомляє видавництво про зміни, які він вважає за необхідне внести до твору.

3.2.7. Видавництво зобов'язане видати Автору безоплатно при виданні твору ______ примірників книги.

3.3. Передбачені договором права і обов'язки Видавництво має право передати повністю або частково іншим організаціям.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]