Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
MetolVkazivKR.doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
13.11.2019
Размер:
112.64 Кб
Скачать

VII. Додатки.

Дадатки вміщують весь матеріал, який не увійшов в основний зміст курсової роботи і є тлумаченням деяких його моментів. Додатки оформлюються як продовження роботи окремо, розташовуючи їх у порядку появи посилань у тексті. Сторінки додатків не нумеруються. У правому верхньому куті кожної сторінки міститься слово «Додаток», яке друкується великими літерами, і його номер, при цьому перед номером додатку знак «№» не ставиться, наприклад Додаток 1. Якщо додаток займає кілька сторінок, то номер додатка проставляється тільки на першій сторінці.

Посилання на додатки в тексті дипломної роботи оформлюють аналогічно посиланнях на таблиці та малюнки, наприклад: (прил. 1) - при першій посиланням, (див. дод. 1) - при наступних посиланнях. Наприклад:

ДОДАТОК 1

Рекомендації щодо оформлення бібліографічних посилань на електронні версії публікацій та електронні видання з мережі Інтернет

Захист курсових робіт

Захист курсового проекту (роботи) здійснюється в комісії з двох-трьох викладачів, призначеній головою циклової комісії, причому, одним із членів комісії є керівник курсового проектування. Голову комісії призначає голова циклової комісії.

Комісія працює прилюдно, за присутності студентів даної академічної групи та інших осіб, в термін. визначений графіком курсового проектування.

До захисту роботи допускаються курсанти, які представили працездатне програмне забезпечення та правильно оформлену пояснювальну записку. Захист складається зі стислої, але змістовної, доповіді студента тривалістю сім - вісім хвилин та з його відповідей на запитання членів комісії. Курсант під час захисту повинен дати відповіді та пояснення на всі запитання по суті проекту (роботи).

Критерієм оцінювання роботи є повнота і правильність рішення задачі, знання методів та інструментальних засобів, використаних для проектування і розробки. За результатами захисту курсовий проект (робота) оцінюється диференційованою оцінкою за чотирибальною системою ("відмінно", "добре", "задовільно", "незадовільно"), яка головою комісії вноситься до відомості, складеної в двох примірниках, до аркушу завдання на курсове проектування та до залікової книжки студента. Оцінку в обох примірниках відомості та на аркуші завдання засвідчують голова та члени комісії, в заліковій книжці - голова комісії. Один примірник відомості передається на відділення КПІ, другий - на циклову комісію.

Студент, який не подав до захисту курсовий проект (роботу) у встановлений графіком термін, або не захищений з позитивною оцінкою, вважається таким, що має академічну заборгованість. Порядок її ліквідації регламентується відповідними нормативними документами.

Дніпропетровський коледж ракетно-космічного машинобудування

Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара

Затверджую

заступник начальника коледжу з НМР

___________Мирошник В.Г.

«____»____________2012 р.

Тематика

курсових робіт на 2012-2013 рік

з основ програмування та алгоритмічних мов

(назва дисципліни)

для напрямків підготовки (спеціальностей):

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]