Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
MetolVkazivKR.doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
13.11.2019
Размер:
112.64 Кб
Скачать

Дніпропетровський коледж ракетно-космічного машинобудування

Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара

Затверджую

заступник начальника коледжу з НМР

___________Мирошник В.Г.

«____»____________2012 р.

Методичні вказівки

по виконанню курсової роботи з дисципліни

«Основи програмування та алгоритмічні мови»

(назва дисципліни)

для напрямків підготовки (спеціальностей):

5.050103 «Програмна інженерія»

(шифри та назви напрямків, спеціальностей)

Розробив викладач:

Усіченко В.І

Затверджена на засіданні ЦК ПІ

Протокол №___ вiд ______________ 2012р.

Голова ЦК _______________ Ланська С.С.

Дніпропетровськ

2012 р.

ВСТУП

Курсова робота — це самостійна дослідницько-реферативна студентська праця. Проведення курсової роботи в коледжі здійснюється відповідно наказу Міністерства освіти України від 02.06.93 за №161 "Про затвердження Положення про організацію навчального процесу у вищих навчальних закладах", Положенням про організацію та проведення курсової роботи в коледжі, Положенням про організацію та проведення курсової роботи на відділенні КПІ. Тому під час навчання студент зобов’язаний написати курсову роботи з предмету «Основи програмування та алгоритмічні мови».

Мета і завдання курсового проектування

Курсові проекти та роботи виконуються з метою закріплення, поглиблення та узагальнення теоретичних знань, набутих студентами під час вивчення конкретних дисциплін, розвитку навичок їх практичного застосування, самостійного та комплексного розв'язання конкретних фахових завдань.

Курсове проектування мас також за мету навчити студента швидко і впевнено користуватися відповідною довідковою літературою, державними стандартами, єдиними нормами і розцінками, таблицями, типовими проектами та іншими матеріалами, які фахівець використовує під час своєї професійної діяльності.

Курсове проектування надає студентам також можливість поглиблення (або здобуття) практичних павичок самостійної кваліфікованої праці на рівні фахівця певної галузі діяльності з використанням сучасних комп'ютерних інформаційних технологій при обробці символьної та графічної інформації та проведенні обчислень.

Написання курсової роботи дає студентові змогу набути практичних навиків наукового дослідницького пошуку й академічного письма, дозволяє визначитися з тематикою майбутньої дипломної роботи і тому ґрунтовніше підготувати себе до її написання. В даній курсовій роботі курсант повинен виконати дослідження предметної області отриманої бази даних та на його основі розробити програми для автоматизації роботи користувачів.

Створення прикладного програмного забезпечення включає у собі процес формування технічного завдання, проектування, розробку та аналіз алгоритму, написання програмного коду (кодування), тестування програмного продукту та його супровід. При відображенні результатів необхідно дотримуватися правил оформлення програмного інтерфейсу.

Загальна структура курсової роботи

  1. Титульна сторінка.

  2. Зміст.

  3. Теоретична частина.

    1. Постановка завдання (текст завдання, визначення об’єкту, предмету, цілей, актуалізації, постановка задач);

    2. Описання предметної галузі;

    3. Розробка та аналіз алгоритму;

    4. Описання функцій користувача;

  4. Практична частина.

    1. Реалізація додатку.

    2. Лістинг програми.

  5. Висновок.

  6. Список викорастаних джерел.

  7. Додатки.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]