Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Plan.doc
Скачиваний:
3
Добавлен:
12.11.2019
Размер:
231.94 Кб
Скачать

Висновки та пропозиції

На основі проведеного дослідження й узагальнення його результатів під час проходження практики на СП «РІФ-1» та складання звіту можна зробити низку висновків, які мають теоретичне та практичне значення.

Проведений загальний аналіз діяльності підприємства, яке на ринку працює більше 30 років і виробляє взуттєву продукцію, свідчить про стабільний стан, враховуючи вплив світової фінансової кризи на розвиток підприємництва. Отже, на початок 2010 р. підприємство має більші прибутки, порівняно з 2009 р. Існує проблема у розрахунках із замовниками. Збільшилась дебіторська заборгованість. Крім того, збільшився власний капітал підприємства. Це свідчить про покращення фінансового стану підприємства, порівняно з 2009 р. Таким чином, у 2010 р. підприємство працює ефективно.

Підприємство має постійних клієнтів, які приносять стабільні прибутки. Цільовою аудиторією компанії є оптові та роздрібні торгові організації, які безпосередньо пропонують продукцію кінцевому споживачеві. В той же час, існує питання конкурентної боротьби.

Підприємство «РІФ-1» має досить широкий асортимент продукції, що дає можливість надавати гнучку пропозицію для споживачів. Постійно проводиться моніторинг ринку, відслідковується попит та пропозиція у певному сегменті.

Сьогодні у СП «РІФ-1» працює 450 чоловік. За сумлінне виконання обов’язків та запровадження ефективних ідей існує система бонусів, яка має вигляд грошових преміальних. Постійно ведеться підвищення кваліфікації персоналу.

Стосовно зовнішньоекономічної діяльності більш детально, то майже всю продукцію відправляють до Польщі, де знаходиться найбільший склад взуття даного концерну. А потім все дуже просто. Відповідно до відсотка попиту в тому чи іншому регіоні, уже зі складу відправляється відповідна кількість продукції.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]