Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Додаток 20ПВТР1.doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
12.11.2019
Размер:
111.1 Кб
Скачать

10. Безпека компанії

10.1. Інформаційна безпека компанії регламентується Законом України "Про дер­жав­ну таємницю", Законом України "Про інформацію", Законом України "Про захист інформації в автоматизованих системах", "Господарським Кодексом України", "Положенням про комерційну таємницю АК "Харківобленерго"", "Переліком інформації, що складає комерційну таємницю АК "Харківобленерго"", інструкцією "Про порядок допуску співробітників АК "Харків­обл­енерго" і сторонніх організацій до баз даних компанії" та іншими нормативними документами компанії, що регламентують роботу з інформацією обмеженого доступу.

10.2. У випадку звільнення працівника всі носії комерційної таємниці компанії: рукописи, диски, дискети, роздруківки на принтері, оригінали та копії документів та ін., що знаходяться у його розпорядженні у зв'язку з виконанням функціональних обов'язків, передаються адміністрації компанії.

10.3. Приймання відвідувачів компанії проводиться через пропускну систему за попереднім узгодженням з працівником, з яким планується зустріч.

10.4. Забороняється всім працівникам перебувати в приміщеннях компанії без дозволу адміністрації в позаробочий час з причин, не пов'язаних з роботою, а також запрошувати туди сторонніх осіб.

Виконання даних Правил внутрішнього трудового розпорядку для всіх працівників компанії є обов'язковим.