Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
zv_t.doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
10.11.2019
Размер:
2.47 Mб
Скачать

Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України

ІФНТУНГ

Кафедра:ЗВД

Звіт

Про проходження практики

Виконав:

Студент гр. ТВ-09-1

Довжинський В.С.

Керівник практики:

Присяжнюк П.М.

Керівник практики з заводу:

Пилипченко О.В.

м. Івано-Франківськ

2012р

Вступ

Товариство з обмеженою відповідальністю Івано-Франківський Міжгалузевий науково-виробничий центр "Епсілон ЛТД" − сучасне підприємство, яке спеціалізується в багатьох галузях народного господарства. Підприємство засновано творчим колективом в 1992 році з метою розробки і впровадження нових технологій, матеріалів, обладнання.

Підприємство складається з науково-дослідної частини, в яку входить науково-дослідна лабораторія, і з дослідних виробництв: виробництво наплавочних матеріалів, бетонних виробів, фрикційних матеріалів і наплавочної дільниці.

МНВЦ "Епсілон" ТзОВ виготовляє наплавочні матеріали надвисокої зносостійкості, наплавляє і відновлює деталі, які зношуються, для Бурштинської ТЕС, шахт Львівсько-Волинського басейну і інших підприємств області і України.

Науково-дослідна частина мнвц "Епсілон лтд" ТзОв

Науково-дослідна частина (НДЧ) проводить роботи по розробленню і впровадженню нових матеріалів, технологій, виробів і послуг, проводить розробку і виготовлення нестандартного обладнання, засобів механізації, розробляє і узгоджує технологічну і технічну документацію як для потреб підприємств України, так і для власного виробництва.

В НДЧ входить науково-дослідна лабораторія, яка здійснює дослідження властивостей нових матеріалів і виробів, розробляє нові технології і проводить оптимізацію технологічних режимів, проводить вхідний контроль компонентів, матеріалів і вихідний поточний і періодичний контроль якості продукції власного виробництва.

За порівняно короткий термін існування НДЧ МНВЦ "Епсілон" ТзОВ розроблена технологія і матеріал для виготовлення із важкого бетону противаг до пральних машин "Норд-ІФ", технологія і матеріал для виготовлення фрикційних дисків до пральних машин "Норд-ІФ", проведена оптимізація

складів наплавочних матеріалів для різних областей використання, розроблені і впроваджені технології наплавки і відновлення різних типів деталей. Співробітники МНВЦ "Епсілон" ТзОВ представляли дві доповіді на конференції Організації Об'єднаних Націй "Нові матеріали в машинобудуванні" і постійно запрошуються на щорічну міжнародну конференцію по порошковій металургії.

Дане підприємство займається виготовленням спеціалізованих виробів широкого асортаменту, а саме:

− наплавочних матеріалів;

− бетонних виробів;

− безазбестових фрикційних матеріалів;

− абразивного інструменту.

Також проводяться послуги по зміцненню та відновленню деталей в таких галузях:

− енергетика;

− бурове обладнання та інструмент;

− гірниче та шахтарне обладнання;

− виробництво цементу;

− сільське господарство;

− виробництво цегли;

− деревообробна промисловість;

− землерийне і будівельне обладнання;

− металургія.

І. Індивідуальне завдання

1. Провести аналіз умов роботи, видів спрацювання та відмов у роботі комбінованого (двозахідного) шнеку стрічкового вакуум-пресу.

2. Прослідкувати в цеху операції по відновленню та поверхневому зміцненню комбінованого (двозахідного) шнеку стрічкового вакуум-пресу.

3. Описати виконання операціїх механічної обробки та технології зміцнення, звертаючи увагу при цьому на обладнання, яке використовується при зміцненні для підвищення зносостійкості, даючи при цьому характеристику цього обладнання, принципову схему і досвід роботи новаторів цього цеху у використанні цієї технології.

4. Провести критичний аналіз діючого технологічного маршруту зміцнення конкретної деталі, обладнання при зміцненні, його раціонаьність і ефективність та внести свої пропозиції щодо його удосконалення.

5. Запропонувати конкретні прогресивні процеси, які можуть бути використані при розробці більш удосконаленої технології зміцнення деталі з метою підвищення її зносостійкості.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]