Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Звіт_практика.doc
Скачиваний:
13
Добавлен:
21.09.2019
Размер:
78.34 Кб
Скачать

3 Редактор створення презентацій power point

4 Програма page maker

5 Пошук роботи висновки

На практиці я навчився працювати з операційною системою Windows 98, програмами Word і Excel. Я засвоїв навики роботи з таблицями, діаграмами, текстом. Навчився працювати з папками, файлами, ярликами, створювати їх, виконувати над ними різноманітні дії. Досконало вивчив програми—оболонки Провідник і Windows commander, мав можливість архівувати файли і папки.

В результаті проведення практики я засвоїв основні методи спілкування з комп’ютером. Навчився готувати програму редактор Word до роботи і створювати текстовий документ, форматувати тексти, створювати ділові листи. На практиці виконував дії з об’єктами Word Art, працював з панеллю “Рисование”. Оволодів навиками роботи з таблицями і діаграмами у Word, навчився використовувати сортування і формули в текстовому редакторі.

Я ознайомився з табличним процесором Excel. Навчився створювати електронні таблиці, будувати графіки та діаграми, вводити формули. Засвоїв фінансові функції, логічні функції, функцію ЕСЛИ і функцію Просмотр. Практика дала мені можливість працювати з базами даних, складати бухгалтерські документи: журнал господарських операцій, оборотну відомість.

В результаті я засвоїв основні характеристики персонального комп’ютера, що дало мені змогу впевнено почувати себе при роботі з електронними обчислювальними машинами.

Перелік використаних джерел

  1. Я.М. Глинський Практиекуми з інформатики, Львів, Деол,2000

  2. Тхір І.Л., Калушка В.П., Юзіків А.В. Посібник користувача ПК, Тернопіль,1998.

  3. А. Колесников Excel Київ,1997

  4. А. Колесников word Київ,1997