Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Курсак.doc
Скачиваний:
0
Добавлен:
20.09.2019
Размер:
1.34 Mб
Скачать

Висновки

У результаті виконання даної курсової роботи було створене програмне забезпечення для автоматизації та підвищення ефективності роботи агентства з продажу нерухомості.

Було сформульовано характеристику задачі, мету її вирішення та цілі, які вона переслідує. Була визначена структура та зміст вхідної та вихідної інформації, основні вимоги до їх оформлення. Джерела, які забезпечують задачу вхідною інформацією, та особи, які мають отримати вихідну інформацію.

В процесі роботи було обрано методи розв'язання задачі - методи теорії алгоритмів, методи об'єктно-орієнтованого проектування. Для реалізації задачі на ЕОМ було створено базу даних з п’ятьох таблиць, призначену для зберігання вхідної інформації.

Відповідно до розробленої моделі,був визначений алгоритм побудови програми. Для реалізації алгоритму задачі на ЕОМ було обрано мову програмування Visual Basic. В якості СУБД для роботи із створеною базою даних використано Microsoft Access.

Головним результатом роботи стала розробка програмного продукту, який спеціалізується на автоматизації вирішення задач ефективної роботи агентства з продажу нерухомості.

До переваг програми потрібно віднести можливості швидкого та зручного введення нової інформації у відповідну базу даних, отримання потрібних табличних результатів.

На основі проведеної роботи, можна з успіхом розвивати та вдосконалювати розроблену програмну систему та надавати їй нової функціональності.

Список використаних джерел

  1. Microsoft Access 2002. Русская версия. Шаг за шагом: Практ. пособ. / Пер. с англ. - М.: Издательство ЭКОМ, 2002.—352 с.

  2. Волков А .А. Основы построения АСУ. Системы и системные исследования, ч.1. - К.: КНИГА, 1978. - 59 с.

  3. Волкова В.Н., Денисов А.А. Основы теории систем и системного анализа. - СПб : "СПбГТУ", 2001.-370 с

  4. Глушаков С. В., Коваль А. В., Смирнов С. В., Язык программирования Basic 6. - Харьков: Фолио, 2002. - 500с. - учебный курс.

  5. Дж. Обер-Крие. Управление предприятием. Пер. с франц. — М.: Сирин, 1997.-257 с.

  6. Жданов С.А.. Основы теории экономического управления предприятием. Учебник. М.: Изд-во "Финпресс", 2000. - 384 с.

  7. Задоров В.Б. Основи системного аналізу об’єктів i процесів комп'ютеризації (функціонально-технолоічний підхід). Частина 1. Введения до проблематики системного аналізу організаційних антропогенних систем (на прикладі інформаційних технологій бізнес-систем): Конспект лекій. К.: КНУБА, 2000. -95 с.

  8. Зайченко Е.П. Исследование операций. - К.: Высшая школа, -1988. - 520 с.

  9. Львовский Е.Н. Статистические методы построения эмпирических формул. Учебное пособие. - М.: Высшая школа, 1982.- 356 с.

  10. Месарович У., Такахара И. Теория многоуровневых иерархических систем. М.: Мир. - 1982. - 385 с.

  11. Моисеев Н.Н. Математические методы системного анализа. - М.: Наука, 1979.-400 с.