Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Звіт про практику.doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
20.09.2019
Размер:
100.35 Кб
Скачать

Ознайомилась із судовою роботою юридичного сектору.?

Ознайомилась з рішенням Господарського суду м.Чернівці від 27 червня 2008 р. по справа №19/145за позовом товариства з обмеженою відповідальністю «Глобал-Імоб» до відповідача: - Глибоцька РДА Чернівецької обл. «Про визнання права власності»

Товариство з обмеженою відповідальністю «Глобал- Імоб» м.Чернівці звернулася з позовом до Глибоцької РДА Чернівецької обл. смт. Глибока та ТОВ «Глобал-К» м. Чернівці про визнання права власності на будівлі та споруди фабрики по виготовленню акрилового волокна по вул.. Радгоспній, 6 б. смт. Глибока Чернівецької обл.

Суд встановив:

Засновниками позивача виступили юридична особа –ТОВ «Глобал-К» та фізичні особи – Казаку Г.Т. та Крістеску В.М. 7 липня 2006 р. своє зобов’язання по передачі майна незавершеного будівництва до статутного фонду позивача ТОВ « Глобал-К» виконало в повному обсязі, що підтверджуються актом приймання-передачі від 07.07.06р. 2.08.06р. позивач придбав у власність земельну ділянку, на якій розташоване незавершене будівництво, що підтверджується державним актом на право власності на земельну ділянку серії ЯГ №43 46 58, зареєстрований за № 020681200001. Згідно дозволу на виконання будівельних робіт за № 208/2007 від 30.08.07р. позивач виконав роботи з реконструкції отриманого у власність незавершеного будівництва в смт. Глибока по вул. Радгоспній 6 б під фабрики по виробництво акрилової пряжі. Роботи виконувались відповідно до проектної документації, затвердженої 5 березня 2007р. З наведеного вбачається, що ТОВ «Глобал-Імоб» провело реконструкцію будівель та споруд. Згідно ст.392 ЦКУ власник майна може пред’явити позов про визнання його права власності, якщо це право оспорюється або не визнається іншою особою, а також у разі втрати ним документа, який засвідчує його право власності.

Право позивача підлягає захисту в судовому порядку, а тому суд вважає, що при зазначених обставинах є всі правові підстави для задоволення позову. Також судом встановлено, що будівництво даного об’єкту не порушує право інших осіб.

Суд вирішив:

1.Позов задовольнити.

2.Визнати право власності за ТОВ «Глобал-Імоб» на будівлі та споруди.

Апеляція

09.07.08.

Реєструвала в журналі реєстрацій проектів розпоряджень голови Глибоцької райдержадміністрації.

Види розпоряджень:

  1. «Про надання допомоги для оздоровлення при наданні щорічної відпустки Чоботарю В.І.

  • Виконавець: В.О. нач. ВОКР О.Т. Найда.

  • Зауваження та рекомендації: - без зауважень.

  1. «Про затвердження акту державної приймальної комісії про прийняття в експлуатацію закінченого будівництвом об’єкту - приватного житлового будинку в с. Димка по вул. «Центральна».

  • Виконавець: Нач. відділу містобудування і архітектури В.М. Ротар.

  • Зауваження та рекомендації: - без зауважень.

  1. «Про надання допомоги для оздоровлення при наданні щорічної відпуски Кобрин Я.А.»

  • Виконавець: В.о. нач. відділу організаційно-кадрової роботи О.Т. Найда.

- Зауваження та рекомендації: - без зауважень.

  1. «Про організацію літнього відпочинку та оздоровлення дітей Глибоцького р-ну у 2008 рік.

  • Виконавець: Начальник відділу освіти В.Г. Швець.

  • Зауваження та рекомендації: - повернено на доопрацювання.

  1. «Про затвердження а.д.п.к. про прийняття в експлуатацію зак. будів-го об’єкту приватного житлового будинку в с. Чагор.

  • Виконавець: Нач. Відділу містобудування В.М. Чоботар.

- Зауваження та рекомендації: - без зауважень.

10.07.08.

Розглянули: