Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
contr_osno_prog_ta_algo_movi.doc
Скачиваний:
0
Добавлен:
19.09.2019
Размер:
246.27 Кб
Скачать

Підсумкове оцінювання за результатами поточної успішності

Оцінювання знань студентів у третьому семестрі здійснюється виключно за результатами поточної успішності.

Підсумковий бал за результатами поточної успішності складається із суми балів, які студент отримав на протязі семестру за виконання завдань та відповіді на практичних та лабораторних заняттях, виконання завдань для самостійної роботи, виконанням модульних контрольних робіт.

Поточна успішність в третьому та четвертому семестрі оцінювається в діапазоні від 0 до 50 балів.

В разі невиконання певних завдань поточного контролю з об’єктивних причин, студенти мають право, за дозволом декана, скласти їх до останнього заняття.

Оцінки за різні види поточної роботи студентів фіксуються викладачем в журналах академічних груп.

Підсумковий бал за результатами поточної успішності оформлюється під час останнього заняття відповідного семестру, а на заочній формі навчання - за розкладом екзаменаційно-лабораторних сесій. Результати поточної успішності студентів у кожному семестрі фіксуються на останньому занятті у відомості обліку поточної і підсумкової успішності дисципліни.

Підсумкове оцінювання знань за результатами поточної успішності та іспиту

Оцінювання знань студентів здійснюється на основі результатів поточної успішності та іспиту.

Відповідно до навчального плану семестровий контроль проводиться в 4 семестрі - у формі письмового іспиту.

Іспит проводиться в письмовій формі за потоковою системою у відповідності з “Положенням про проведення підсумкового контролю знань студентів з застосуванням потокової системи проведення іспитів”.

Екзаменаційний білет містить 5 завдань. Кожний студент отримує білет, що містить запитання, побудовані у формі задач на програмування та питань, що охоплюють вузлові питання курсу. В екзаменаційні білети крім теоретичних питань, включаються типові задачі. Кожна відповідь на питання оцінюється за шкалою 10, 8, 6, 0 балів. На іспит відводиться 3 астрономічні години. Максимальна загальна сума становить 50 балів.

10 балів - студент дає теоретично вірні відповіді на запитання; демонструє знання матеріалу підручників, посібників, викладає матеріал у логічній послідовності; проводить узагальнення та висновки; вкладається у відведений час.

8 балів - студент дає теоретично вірні відповіді на запитання, але ним допущені незначні помилки у формулюванні термінів, розрахунків; вкладається у відведений час; грамотно і акуратно оформляє завдання.

6 балів - студент дає на всі питання погано обґрунтовані, невичерпні відповіді або неправильно відповідає на окремі запитання; ним допущені грубі помилки у формулюванні термінів, розрахунків; не вкладається у відведений час.

0 балів - студент дає неправильні відповіді на запитання, допускає грубі помилки, не встигає відповести в термін виконання контрольного завдання.

Результати іспиту оцінюються в діапазоні від 0 до 50 балів. У разі, якщо студент за відповіді набрав менше ніж 30 балів (до 60%), він отримує незадовільну оцінку за результатами іспиту (тобто 0 балів), а набрані за іспит бали не враховуються у загальній підсумковій оцінці. В цьому випадку загальна підсумкова оцінка включає лише оцінку за поточну успішність.

Загальна підсумкова оцінка складається з суми балів за поточну успішність (в підсумковий оцінці враховується середній бал за результати поточної успішності в двох семестрах) та за виконання завдань, що виносяться на іспит, за умови, що студент набрав 30 балів і вище.

Відповідність 100-бальної оцінки традиційної 4-бальної оцінки та оцінки за шкалою ECTS така:

90 - 100 балів - “відмінно” - A;

80 - 89 балів - “добре” - B;

70 - 79 балів - “добре” - C;

66 - 69 балів - “задовільно” -D ;

60 - 65 балів - “задовільно” - E;

21 - 59 балів - “незадовільно з можливістю повторного складання” - FX;

0 -20 балів - “незадовільно з обов’язковим повторним вивченням дисципліни” - F.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]