Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Наскрізна програма практики.doc
Скачиваний:
4
Добавлен:
18.09.2019
Размер:
982.02 Кб
Скачать
    1. Методичні рекомендації щодо збору матеріалів

Для прийнятного складання звіту студент перед початком практики повинен ознайомитися з наступним переліком методичних матеріалів:

  • Методичні вказівки до виконання дипломного проектування для студентів спеціальності 7.050102, спеціалізацій: комп’ютерні технології в економічних системах, інформаційні системи в менеджменті (№574);

  • Методичні вказівки до виконання елементів бізнес-плану у дипломному проектуванні для студентів спеціальності 7.050102;

  • Методичні вказівки до виконання магістерської випускної роботи для студентів спеціальності 8.050102, спеціалізацій: комп’ютерні технології в економічних системах, інформаційні системи у менеджменті.

  • Методичні вказівки до проектування і розробки програмного забезпечення магістерської роботи та дипломного проекту для студентів спеціальностей: 8.050102, 7. 050102;

  • Оцінка ефективності інформаційних систем. Навч. посібник./Укл. Кузнєцов М.С..

У період переддипломної практики студент аналізує характеристики проектованого об’єкта, користуючись методологією системного аналізу.

Методика проведення досліджень містить у собі побудову основної схеми проектованої системи, визначення напрямів і масштабів майбутньої роботи, роз-робку плану виконання робіт, вибір оптимальних засобів виконання плану, обґрунтування використання тих чи інших економіко-математичних методів та моделей вирішення задач тощо. Результати досліджень повинні стати основою спеціальної частини проекту (роботи).

При написанні звіту студент повинен використовувати знання, отримані при вивченні дисциплін «Автоматизація проектування інформаційних систем», «Технологія створення програмних та інтелектуальних систем», «Інформаційний бізнес», «Інформаційні системи в економіці», «Моделювання економіки» тощо, а також вимогами Держстандартів серії 24, 19, 34 (або відповідних Держстандартів, чинних на момент дипломування).

  1. Правила оформлення звіту про практику

    1. Загальні вимоги до тексту звіту

Звіт про практику (економічну або переддипломну) виконують з використанням комп'ютера на аркушах білого паперу формату А4 з одного боку аркуша. Розмір полів аркуша: верхнє та нижнє – 2см, ліве – 2,5см, праве – 1см.

Сторінки звіту нумерують арабськими цифрами, додержуючись наскрізної нумерації. Номер друкують у верхньому правому куті сторінки без крапки в кінці.

Текст звіту вирівнюється «по ширине», абзацний відступ - 1,5см, міжрядковий інтервал - «полуторный».

Тип шрифту - Times New Roman; накреслення – «обычный»; розмір - 14; колір - чорний.

Помилки, описки та графічні неточності допускається виправляти підчищенням або зафарбовуванням коректором з наступним нанесенням на тому ж місці або між рядками виправленого тексту або графіки чорним кольором.

Власні назви в звіті наводять мовою оригіналу. Допускається наводити назви організацій у перекладі на мову звіту, додаючи (при першій згадці) оригінальну назву.

Скорочення слів і словосполучень, які використовуються у звіті, повинні відповідати чинним стандартам із бібліотечної та видавничої справи.