Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Біохімія_Звіт(1).doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
17.09.2019
Размер:
4.23 Mб
Скачать

Висновки

  1. Аналізуючи отримані дані в результаті діалізу та проведення метода Лоурі, можна стверджувати, що концентрація білка перепелиних є дуже високою, чим і можна пояснити тривалість проведення діалізу, та майже чорне забарвлення розчину після додавання реактиву Фоліна в методі Лоурі .

  2. Після проведення гель-хроматографії не було отримано 4 різні фракції білків, як очікувалось, оскільки було обрано сефадекс, з розмірами гранул від 40 до 120 мкм, в той час як альбуміни та глобуліни менші ніж 40 мкм. Це й могло бути причиною того, що всі білки затримались у гранулах та вийшли однією фракцією.

  3. За результатами електрофорезу спостерігали поділ кожного з зразків на 3 фракції, однак, окрім того була присутня і деяка туманність, яку можна пояснити тим, що окремі білки могли зазнати гідролізу, внаслідок чого відрізняючись своїми масами, й дали майже суцільні лінії на доріжках гелю електрофорезу. Проте, для отримання точних результатів, є необхідність проведення гель-фільтрації та інших методів очистки з деяким повторенням.