Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Записка з технології.docx
Скачиваний:
1
Добавлен:
15.09.2019
Размер:
115.61 Кб
Скачать

3.6. Розрахунок автотранспорту.

Вибір транспорту для завозу будівельних матеріалів та конструкцій залежить від об’єму, виду вантажу, дальності перевезення, характеристики місцевості та стану доріг.

Розрахунок автотранспорту зводимо в табличну форму.

3.7 Будгенплан.

Вихідними даними для проектування будгенплану являється місце розташування будинку – генплан, а саме:

- генплан ділянки, на якій вказані існуючі будинки, будинок в якому виконують капітальний ремонт, мережа підземних комунікацій;

  • опис прилеглої території, характеристика рельєфу місцевості;

  • розміри будинку;

  • розрахунок складських приміщень;

  • розрахунок тимчасових будівель та споруд;

а також дані про види механізмів та види збірних з/б конструкцій, що будуть використовуватись при виконані будівельно-монтажних робіт.

Даний будинок розташований в м. Івано Франківськ по вул. А. Шептицького розмір будинку в плані (в осях) становить 15.3 х 32,8 м. В’їзд до будинку (у двір) здійснюється з сторони вулиці А. Шептицького , що дозволяє виконувати завезення будівельних матеріалів в робочу зону дії монтажного механізму.

Будгенпланом передбачено влаштування тимчасових одно сторонніх доріг шириною 3.5 м. В місцях розвантаження будівельних конструкцій ширина дороги збільшується до 6 м. Конструкція дороги гравійно-піщана суміш по ґрунті, яка утрамбована щебенем.

Для обслуговування будівельного виробництва та робітників на будівельному майданчику розміщено побутові (гардеробні, душова, санвузли), адміністративні (виконробські ) та виробничі (майстерні) тимчасові будівлі, які розміщуються поза зоною дії крана. Потреба в кількості та площах визначається згідно розрахунку. Для складування будівельних матеріалів та конструкцій передбачено влаштування складських приміщень (відкриті та закриті), які розміщуються в зоні дії крана. Потреба в кількості та площах визначається згідно розрахунку.

Тимчасовий водопровід виконується з стальних труб діаметром 100 мм та 10 мм згідно розрахунку. Труби вкладаються в грунт на глибину 0,9 м.

Тимчасове електропостачання виконується на повітряних підвісах проводів. В нічний час будівельний майданчик освітлюється за допомогою 5 прожекторів.

На період виконання будівельно-монтажних робіт будівельний майданчик огороджується інвентарними щитами.

Детальне розміщення показано на листі № 4 графічної частини.

Т Е П (до будгенплану)

Назва показника

Од. виміру

Значення

Коефіцієнт КП.Т.

Коефіцієнт компактності

Довжина тимчасових доріг

Довжина тимчасового водопроводу

Довжина тимчасової електромережі

%

м

м

м

Кп.т. = =

Ккомп =

25,2

7,74

132,7

Де : Fтим. – площа тимчасових споруд;

Fпост – площа постійних споруд;

FБУДГЕН – площа будгенплан.