Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
1 раздел(чистовик).doc
Скачиваний:
4
Добавлен:
04.09.2019
Размер:
124.42 Кб
Скачать

Iso 9001:2009 (дсту iso 9001:2009) «Системи управління якістю. Вимоги».

ДСТУ 2732:2004 «Діловодство та архівна справа. Терміни та визначення понять».

ДСТУ 4163:2003 «Уніфікована система організаційно-розпорядчої документації. Вимоги оформлення документів».

ДСТУ П IW A 4:2009 «Системи керування якістю. Настанови щодо застосування ISO 9001:2000 в суб’єктах місцевого самоврядування».

Розпорядження міського голови від 13.09.06 № 751-р «Про порядок особистого прийому громадян керівництвом міської ради (виконкому)».

Розпорядження міського голови від 27.12.10 № 1086-р «Про порядок особистого прийому громадян керівництвом міської ради та її виконавчих органів».

Рішення виконавчого комітету Дніпропетровської міської ради від 15.12.10 № 4400 «Про затвердження Регламенту виконавчого комітету Дніпропетровської міської ради».

Практичне значення дипломної роботи полягає у можливості наукового використання результатів дослідження при підготовці спеціалістів з документознавства, діловодства, архівознавства; при розробці та організації системи документообігу на новостворених підприємствах, тощо.

В процесі дослідження організації документообігу у відділі організації роботи зі зверненнями громадян у Дніпропетровській міській раді було внесено декілька пропозицій щодо більш ефективної роботи відділу, що значно зменшить навантаження обсягу документації на кожного працівника і дозволить спростити процес розгляду звернень.

Дипломна робота складається з: вступу, трьох розділів (... підрозділів), висновків, списку використаних джерел та додатків. Загальний обсяг роботи становить ... сторінок, у тому числі: основний текст - ... сторінки, список використаних джерел та літератури, що містить ... позицію на ... сторінках, та додатки на ... сторінках.

У першому розділі розглядається нормативно-правова база, що регулює, визначає та регламентує роботу ВРЗГ ДМР; особливості і теоретичні аспекти роботи зі зверненнями громадян в органах державної влади та місцевого самоврядування в Україні на сучасному стані.

У другому розділі розглядається загальні відомості про Дніпропетровську міську раду та відділ з організації роботи зі зверненнями громадян Дніпропетровської міської ради та документи, які регулюють роботу відділу з організації роботи зі зверненнями громадян Дніпропетровської міської ради; загальна інформація про відділ з організації роботи зі зверненнями громадян Дніпропетровської міської ради; організаційно-розпорядча документація, якою регулюється діяльність відділу з організації роботи зі зверненнями громадян Дніпропетровської міської ради; опис структури та організації документообігу відділу з організації роботи зі зверненнями громадян Дніпропетровської міської ради; організація документообігу відділу з організації роботи зі зверненнями громадян Дніпропетровської міської ради; Висновки і пропозиції щодо оптимізації роботи відділу з організації роботи зі зверненнями громадян Дніпропетровської міської ради.

РОЗДІЛ 1 ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ОРГАНІЗАЦІЇ РОБОТИ ЗІ ЗВЕРНЕННЯМИ ГРОМАДЯН В ОРГАНАХ ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ ТА МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]