Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Ответы Снабжение by_APPLE.doc
Скачиваний:
5
Добавлен:
02.09.2019
Размер:
291.84 Кб
Скачать

39 Конструктивне виконання тп, комплектні ру, тп.

Цехові підстанції обираються, як правило, комплектними типа КТП. Сучасні цехові ТП з боку низької напруги обладнані шафами з викотними автоматичними вимикачами. На двотрансформаторних ТП між секціями встановлюється спеціальна шафа з секційним вимикачем, який постачається пристрієм автоматичного включення резерву (АВР).

Головними факторами які визначають конструкцію цехової ТП і її принципову схему електричних з’єднань, є схеми силової і освітлювальної мережі, підключення конденсаторних установок.

При конструюванні цехової ТП для кожної живлячої лінії, вказаної на схемі електропостачання, повинна бути передбачена відповідна шафа з автоматичним вимикачем. Номера шаф на схемі електропостачання повинні відповідати номерам на виді спереду креслення конструктивного виконання цехової ТП. При дворядному розташуванні трансформаторів цехової ТП ряди з’єднують шинним містом.

Схема електропостачання цеху є завершаючою ступінню розробки СЕП. На ній зображують всі електроприймачі, розподілені пункти, шинопроводи, силові і освітлювальні мережі, трансформаторні підстанції, кабельні лінії напругою 6…10 кВ і комутаційно-захисна аппаратура; тип електрообладнання, марка, переріз, довжина проводів і кабелів, тип автоматів і запобігачів з розрахованими для них номінальними струмами розчеплювачів і плавких вставок та ін.

Задачи

1.

  1. Выбор шин

  1. Выбор авто…

4.

5.nэ-эфективным числом наз. Число однородных по режиму работы ЭП однинаковой мощности.

14