Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Методичка по практиці.doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
29.08.2019
Размер:
273.92 Кб
Скачать

Підсумкова оцінка за проходження практики – складає максимум 100 балів. Структура загальної кількості балів

За звіт

*Заохочувальний бал

За захист

Загальна кількість балів

40

10

50

100

* заохочувальний бал виставляється викладачем – керівником практики від кафедри, враховуючи відгук керівника практики від організації.

За відсутність студента на базі практики, без поважних причин (на момент перевірки), несвоєчасного заповнення щоденника загальна кількість балів зменшується на 10 балів.

Шкала оцінювання проходження практики студентів бдфа за кредитно-модульною системою

Підсумкова кількість балів за шкалою академії

Бали за звіт

Бали за захист

Заохочувальний бал

Оцінка за шкалою ЕСТS

Визначення

90-100

36-40

45-50

9-10

А

(відмінно)

Відмінне знання матеріалу лише з незначною кількістю помилок

85-89

34-35

42-44

8-10

В

(дуже добре)

Вище середнього стандарту, але з деякими поширеними помилками

75-84

30-33

37-42

8-9

С (добре)

Загалом добрі знання, але з помітними помилками

65-74

26-29

32-37

7-8

D (задовільно)

Достатньо, але із значними недоліками

60-64

24-25

30-32

6-7

Е (достатньо)

Відповідає мінімальним вимогам

1-59

1-23

0-29

0-7

FX (незадовільно)

Не відповідає мінімальним вимогам

Оцінювання звіту з практики

Бали

Критерії оцінювання звіту з практики

40-36

Студент оформив звіт з практики згідно вимог (звіт має всі структурні елементи, щоденник містить опис виконаних студентом під час практики робіт, їх виконання підтверджене документами та розрахунками). Подає його для перевірки своєчасно, має позитивний відгук керівника практики від організації. Студентом повністю розкритий зміст усіх тем. На основі проведених під час практики досліджень та облікових робіт робить ґрунтовні висновки, розробляє 3 та більш пропозиції щодо підвищення ефективності роботи організації.

35 - 34

Студент оформив звіт з практики згідно вимог. Звіт представлено для перевірки своєчасно. Студент виконав не менше ніж 90% програми практики, має позитивний відгук керівника практики від організації. На основі проведених під час практики дослідження зроблені та подані у звіті ґрунтовні висновки, розроблено не менш ніж 2-3 пропозиції щодо підвищення якості та ефективності діяльності організації.

33 – 30

Студент оформив звіт з практики згідно вимог, подає його для перевірки своєчасно. Студент виконав не менше ніж 80% програми практики, має позитивні відгуки керівника практики від бази практики. На основі проведеного дослідження робить ґрунтовні висновки, розробляє не менше ніж 2 пропозиції щодо підвищення якості та ефективності діяльності організації.

29 – 26

Студент оформив звіт з практики згідно вимог, подає його для перевірки із запізненням. Відгук керівника практики від організації містить окремі недоліки. Виконав не менше ніж 70% програми практики. На основі проведеного аналізу робить висновки, розробляє не менш ніж 1 пропозицію щодо підвищення якості діяльності бази практики.

25 - 24

Студент оформив звіт з практики згідно вимог, подає його для перевірки із запізненням. Відгук керівника практики від організації містить окремі недоліки. Виконав не менше ніж 60% програми практики. На основі проведеного дослідження робить висновки, розробляє кілька загальних пропозицій щодо підвищення якості роботи організації, які не мають прикладного характеру.

1-23

Студент оформив звіт з практики з порушенням вимог (звіт має не всі структурні елементи, щоденник, містить опис виконаних студентом під час практики робіт без їх опису, їх виконання (в недостатній кількості), підтверджене доданими бухгалтерськими документами та розрахунками). Подає його для перевірки із запізненням. Відгук керівника практики від організації містить суттєві зауваження щодо знань та вмінь студента його професійних навичок. Виконує програми практики менше ніж на 50%. Не робить висновків, у звіті відсутні пропозиції щодо підвищення якості діяльності організації.