Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
m10459.doc
Скачиваний:
0
Добавлен:
29.08.2019
Размер:
484.35 Кб
Скачать

2.4. Оцінка наявного стану предмету дослідження.

В цьому параграфі студент самостійно обирає перелік таблиць або готову методику для оцінки предмету дослідження власної теми і узгоджує її з керівником роботи.

Розділі 3. Формування напрямків розвитку об'єкта дослідження.

Третій розділ є по суті оптимізаційною частиною. Він присвячений питанням удосконалення предмета дослідження відповідно до умов функціонування об'єкта дослідження.

Задачі, які розв'язуються в цьому розділі можуть бути наступні:

  • розробка напрямків удосконалення об'єкту дослідження одного чи декількох найбільш значимих елементів предмета дослідження, у тому числі з використанням математичних методів, моделей;

  • використання можливостей обчислювальної техніки для удосконалення окремих аспектів предмета дослідження;

  • розрахунок оптимізаційної складової пропозицій студента в частині удосконалення діяльності об'єкта дослідження з кола досліджуванних проблем відповідно до умов функціонування суб'єктів ринку в Україні.

Висновки.

Як підсумок пропонуються короткі висновки та пропозиції по обраній темі і додається список використаної літератури

У додатки виносяться об'ємні таблиці, положення, статути, баланси та інші матеріали, на які мають бути посилання в тексті роботи. Тут же можуть бути представлені різні види оперативної документації.

Список використаної літератури.

При складанні списку використаної літератури до курсової роботи необхідно взяти до уваги такі основні положення:

1. На перше місце виносяться основні нормативні документи і матеріали (державні і урядові).

2. Після офіційних видань розміщуються друковані видання суспільно-політичного, соціального, економічного; природничо -наукового, соціально-культурного характеру в залежності від теми і основних напрямків, які висвітлюються в курсовій роботі.

  1. Вказуючи літературні джерела (книги, брошури) необхідно на перше місце винести прізвище автора, його ініціали, назвустатті чи брошури; якщо немає автора, то після назви даються відомості про інших людей, які брали участь у створенні книги, а саме: редактора, укладача т.д. Далі вказуються вхідні дані: місце видання, назва видавництва (назва видавництва в лапки не береться), рік видання. Зверніть увагу на розділові знаки.

Наприклад: Тимошенко І.І. Мікроекономіка. - К.:- Пошук, 1995. - 480 с.

  1. Використовуючи статтю з книги або журналу, вказують автора статті, назву і лише потім - повний опис джерела, використовуючи статтю з книги, перед описом дається скорочення (В кн.). Наприклад: Іванов П.В. Проблеми сучасної економіки - В кн.: Економічна реформа. - К.:Вища школа, 2006. - с. 7-23.

5. Використовуючи статтю з журналу, повний опис включає назву журналу, рік, номер, сторінки, на яких розміщена стаття: Богданюк В.П. Методи оптимізації грошових потоків машинобудівних підприємств // Проблеми економіки, 2008, № 7, с. 34-56.

6. Використовуючи статтю, яка опублікована в газеті, в повному обсязі джерела вказується назва газети, рік, число.

ДОДАТОК 1

Міністерство освіти і науки України

Національний університ водного господарства та природокористування

Кафедра фінансів і економіки природокористуваня

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]