Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Плани практичних робіт - Маркетинг.doc
Скачиваний:
6
Добавлен:
28.08.2019
Размер:
621.06 Кб
Скачать

Рекомендована література

  1. Закони України “Про підприємство”, “Про підприємництво”, “Про власність”

  2. Герасимчук В.Г., Маркетинг – К: Вища школа, 1994

  3. Котлер Ф. Основы маркетинга: М: Прогресс, 1990

  4. Киселев А.П. Теория и практика современного бизнесмена, К: Либра, 1995

  5. Іванов Ю.Б, Вступ до бізнесу, К: Лібра, 1995

  6. Евдокимов Ф.И., Самога С.Я, Азбука маркетинга – Донецк: ДПК, 1992

  7. Прауде В.Р, Білий О.Б., Маркетинг, К: Вища школа, 1994

  8. Гаркавенко С.С. Маркетинг, К: Лібра, 1998

  9. Гарі Армстронг, Маркетинг, М., “Діалектика”, 2001 р.

  10. Павленко А.Ф., Вовчак А.В. Маркетинг: Підручник. – К.: КНЕУ, 2003.

  11. Герчикова И.Н. Маркетинг и международное коммерчейское дело. Учебник, М., Внешторгиздат, 1990.

Практичні, самостійні , лабораторні роботи та опитування по лекційному матеріалі оцінюється за чотирьох бальною системою.

  1. Оцінка “відмінно” ставиться в тому випадку, коли студент знає весь матеріал з навчальної програми, відмінно розуміє і міцно засвоїв його, на питання (в межах програми) дає правильні відповіді, свідомі і впевнені відповіді, для практичного застосування матеріалу – вміє користуватися отриманими знаннями, в усних і письмових відповідях посилається на літературні джерела, користується літературною мовою і не допускає помилок.

  1. Оцінка “добре” ставиться в тому випадку, коли студент знає весь матеріал навчальної програми, добре розумів і міцно засвоїв його, на питання (в межах програми) дає відповіді без утруднень, для практичного застосування матеріалу – вміє користуватися отриманими знаннями, в усних і письмових відповідях посилається на літературні джерела, користується літературною мовою і незначні допускає помилок.

  1. Оцінка “задовільно” ставиться в тому випадку, коли студент виявляє знання основної програмного матеріалу, в застосуванні знань на практиці зазнає деяких труднощів і долає їх за допомогою викладача, в усних відповідях допускає помилки у викладі матеріалу і в побудові речі, у письмових роботах робить помилки.

  1. Оцінка “незадовільно” ставиться в тому випадку, коли студент виявляє незнання більшої частини матеріалу, відповідає невпевнено, лише за навідними питаннями викладача, в письмових роботах часто допускає грубі помилки, не може здійснити розрахунки.

Система оцінювання є єдиною для визначення рівня теоретичних, практичних, лабораторних, самостійних знань для всіх економічних дисциплін циклової комісії.