Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
met_v_2012_02 release v2.doc
Скачиваний:
3
Добавлен:
26.08.2019
Размер:
354.82 Кб
Скачать

4.8. Список літератури

4.8.1. При оформленні списку літератури до дипломного проекту користуються такими самими правилами, як і при оформленні технічних видань.

4.8.2. Джерела інформації, включені у список літератури до дипломного проекту, подаються на мові оригіналу. Джерела, надруковані мовою з особливою графікою (грузинська, арабська, китайська, японська) подаються у перекладі.

4.8.3. Приклади оформлення списку літератури подано в Додатку З.

4.9. Додатки

4.9.1. Додатки оформлюють як продовження пояснювальної записки на наступних його сторінках, розміщуючи їх у порядку появи посилань у тексті.

4.9.2. Кожний додаток повинен починатися з нової сторінки. Додаток повинен мати заголовок, надрукований угорі малими літерами з першої великої симетрично відносно тексту сторінки. Посередині рядка над заголовком малими літерами з першої великої друкується слово “Додаток Х” та велика літера, що позначає додаток.

Додатки слід позначати послідовно великими літерами української абетки, за винятком літер Г, Є, І, Ї, Й, О, Ч, Ь, наприклад, “Додаток А”, “Додаток Б” і т.д. Один додаток позначається як “Додаток А”.

4.9.3. Текст кожного додатку за необхідності може бути поділений на розділи й підрозділи, які нумерують у межах кожного додатку. У цьому разі перед кожним номером ставлять позначення додатку (літеру) і крапку, наприклад, А.2 – другий розділ додатку А; В.3.1 – перший підрозділ третього розділу додатку В.

4.9.4. Ілюстрації, таблиці і формули, які розміщені в додатках, нумерують у межах кожного додатку, наприклад: рис. А.1.2 – другий рисунок першого розділу додатку А; формула (В.1) – перша формула додатку В.

Список використаної літератури

  1. Гамма Э., Хелм Р., Джонсон Р., Влиссидес Дж. Приемы объектно-ориентированного проектирования. Паттерны проектирования. – СПб.: Питер, 2007. – 440 с.

  2. Конноли Т., Бегг К., Страчан А. Базы данных: проектирование, реализация и сопровождение. Теория и практика. : Пер. с англ. – М.: Изд. Дом «Вильямс», 2010. – 1120 с.

  3. Маклаков С.В. BPwin и ERwin. CASE-средства разработки информационных систем. – Диалог-МИФИ. – 256 с.

  4. Методичні вказівки до дипломного проектування для студентів спеціальності 7.080403 “Програмне забезпечення автоматизованих систем”. / Укл. Р.М. Камінський, Н.Я. Павич – Львів: Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2004. – 25 с.

Додатки Додаток а. Взірець креслярського штампу для графічних матеріалів

Виконав

ПІП

Підпис

Підпис

Дата

Назва документа

Сторінка

Перевірив

ПІП

Підпис

Підпис

Дата

2 з 5

ІКНІ кафедра ПЗ ПІ-41

Додаток б. Взірець заповнення титульного аркуша пояснювальної записки

Кафедра програмного забезпечення

ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

До бакалаврської кваліфікаційної роботи на тему:

____________________________________________________________________________Веб-орієнтована інформаційна система для пошуку зображень за властивостями скелетонів________________________________________________ ___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Студент групи ПІ-41 Вовчик В.Д.

Керівник проекту ________(підпис)________ (Тушницький Р.Б. )

Консультанти ________(підпис)________ (Просович О.П. )

________(підпис)________ (Катренко Л.А. )

____________________ (________________)

____________________ (________________)

____________________

Завідувач кафедри ___Федасюк Д.В._____(підпис)_________

”___”________________20___р.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]