Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Add I (Brand princeples).doc
Скачиваний:
12
Добавлен:
25.08.2019
Размер:
365.06 Кб
Скачать

4. Зовнішні комунікації

4.1. Зовнішні комунікації в aiesec

Зовнішні комунікації в AIESEC включають: будь-яке представлення AIESEC як організації у зовнішньому середовищі; налагодження партнерських відносин із класичними, а також новітніми засобами масової інформації та їх сервіс; робота із соціальними медіа; налагодження партнерських відносин із компаніям, що надають маркетингові послуги та їх сервіс; розробка та створення маркетингових та презентаційних матеріалів; розробка корпоративних веб-сайтів.

4.2. Представлення aiesec у зовнішньому середовищі

4.2.1. Представлення AIESEC у віртуальному просторі

Забороняється використовувати назву AIESEC або згадувати діяльність організації у будь-якому контексті у випадках, що можуть підривати репутацію організації, тобто такі, що суперечать хоча б одній з наших цінностей та диференціатору, згідно з Brand Experience, або ж такі, що можуть призвести до непередбачуваних наслідків.

4.2.2. У комунікації із зовнішнім середовищем, кожен учасник повинен використовувати корпоративну поштову скриньку в обов’язковому порядку.

4.2.3. AIESEC у цифрах

Щорічна статистична інформація про AIESEC у світі включає: рік заснування, кількість учасників, країн, університетів, конференцій, стажувань, партнерів, лідерських позицій, випускників, локальних комітетів, регіонів.

Щорічна статистична інформація про AIESEC в Україні включає: рік заснування, кількість учасників, локальних комітетів, університетів, конференцій, стажувань, партнерів, лідерських позицій.

Статистична інформація постійно оновлюється. Національний Комітет зобов’язаний інформувати локальні комітети про оновлення інформації. Національний та локальні комітети зобов’язані оновлювати ці дані на своїх веб-сайтах та на будь-яких матеріалах.

4.3. Відносини із засобами масової інформації

4.3.1. Принципи роботи зі ЗМІ

Національний Комітет має виключне право співпрацювати з засобами масової інформації, що мають національне покриття. Національний Комітет має право розміщувати новини національної значущості у локальних ЗМІ за сприяння Локальних комітетів.

Локальний комітет не має права робити пропозицію до співпраці партнерам AIESEC в Україні та організаціям зі списку потенційних партнерів AIESEC в Україні без попереднього узгодження з Національним Комітетом.

У випадку, якщо ЛК має на меті залучити до співпраці у своєму проекті організацію з Групи медіа та/або інформаційних партнерів AIESEC в Україні та/або з списку потенційних партнерів AIESEC в Україні, або залучити до співпраці у своєму проекті партнерів іншого Локального комітету, інформація про даний проект повинна бути надіслана Національному Комітету або Локальному комітету не пізніше, ніж за 1 місяць до початку реалізації проекту.

У випадку, якщо інформація буде надіслана пізніше, Національний Комітет або Локальний комітет має право відмовити у контактуванні організації.

Якщо ЛК планує висвітлювати свою діяльність в межах існування інших ЛК, тоді він зобовязується узгодити це з ЛК, який здійснює свою діяльність на даній території.

4.3.2. Моніторинг інформації про AIESEC

Локальний комітет зобов’язаний проводити регулярний моніторинг інформації про AIESEC у засобах масової інформації. Для цього локальний комітет повинен постійно відслідковувати та аналізувати всі медіа виходи про заходи, що проводитись локальним комітетом.

Інструментом даного моніторингу є пабліситі аналіз.

НК зобов’язаний надати форму Паблісіті Аналізу встановленого зразка до 15 липня 23:59:59

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]