Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
2 НМК для ДФН на 11-12 н.р..doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
25.08.2019
Размер:
673.28 Кб
Скачать

69

ГЕНЕРАЛЬНА ПРОКУРАТУРА УКРАЇНИ

НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ПРОКУРАТУРИ УКРАЇНИ

КАФЕДРА ТЕОРІЇ ДІЯЛЬНОСТІ ТА УПРАВЛІННЯ В ОРГАНАХ ПРОКУРАТУРИ

ОРГАНІЗАЦІЯ РОБОТИ ТА УПРАВЛІННЯ В ОРГАНАХ ПРОКУРАТУРИ

НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНИЙ КОМПЛЕКС

(для денної форми навчання)

Київ-2011

УДК _____________

Рекомендовано до друку навчально-методичною радою Національної академії прокуратури України (протокол № ____ від „____” _______________2011 року).

Організація роботи та управління в органах прокуратури: Навчально-методичний комплекс / Уклад.: Європіна І.В., Середа Г.П., Черніченко В.С., Шумський П.В., Якимчук М.К. – Київ: ІПК Національної академії прокуратури України, 2011. – с.

Укладачі:

Європіна І.В.

Середа Г.П.

Черніченко В.С.

Шумський П.В.

Якимчук М.К.

Рецензенти:

Є.П. Бурдоль – начальник управління правового та методичного забезпечення Головного управління організаційного та правового забезпечення Генеральної прокуратури України

А.М. Мудров – начальник відділу проблем управління та науково-методичного забезпечення прокурорської діяльності Національної академії прокуратури України.

© Національна академія прокуратури України, 2011

Від авторів

Однією з провідних тенденцій реформування системи національної освіти є актуалізація фахової підготовки громадян з урахуванням потреб суспільства та підвищення якості їх навчання у вищих навчальних закладах, передусім державної форми власності. Очікуваним результатом цієї діяльності має стати зміцнення конкурентоспроможності та престижу українських випускників і вищої освіти загалом у світовому освітньому просторі.

Ця тенденція передбачає пошук такої моделі освітнього закладу з підготовки фахівців відповідних освітньо-кваліфікаційних рівнів, яка б спиралася на досягнення світової та вітчизняної науки і забезпечувала поєднання змісту навчання з організованою (тією, що контролюється) самостійною роботою студентів, що сприяло б розвитку їх індивідуальних здібностей, особистих уподобань та інтересів. У свою чергу обрана модель потребуватиме самовизначення, самореалізації та оснащення найбільш досконалими засобами навчально-методичного, матеріально-технічного та іншого характеру. Від того, як оперативно та результативно будуть вирішуватись зазначені проблеми, а також від рівня забезпеченості студентів та науково-педагогічного персоналу навчального закладу науковою, навчально-наочною, навчально-методичною та іншою необхідною літературою, програмними й іншими педагогічними засобами, передовими технологіями та інноваційними методиками навчання, значною мірою залежить успіх започаткованої реформи в цілому.

Як внесок у справу модернізації сучасної вищої школи та її окремих складових пропонується цей навчально-методичний комплекс з нормативної навчальної дисципліни «Організація роботи та управління в органах прокуратури», розроблений авторським колективом Національної академії прокуратури України (у подальшому – НАПУ) згідно з нормативною компонентою, яка є складовою державних стандартів вищої освіти1 та визначає зміст – обсяг – рівень післядипломної підготовки фахівців освітньо-кваліфікаційного рівня «Магістр» за напрямом «Право», спеціалізацією «Прокурорська діяльність».

Навчально-методичний комплекс містить навчально-методичні матеріали, необхідні та достатні для якісного й ефективного засвоєння студентами навчальної програми дисципліни. За їх допомогою визначаються напрями, послідовність та організаційні форми вивчення тем робочої програми навчальної дисципліни, вимоги до знань і вмінь студентів, а так само траєкторія діяльності кожного викладача, відповідального за підготовку студентів з нормативної навчальної дисципліни.

Рекомендований навчально-методичний комплекс стане у нагоді студентам денної форми навчання під час опанування ними курсу нормативної навчальної дисципліни.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]