Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
ЩОДЕННИК_2012.docx
Скачиваний:
23
Добавлен:
23.08.2019
Размер:
28.29 Кб
Скачать
  1. Основні положення по практиці

    1. Студент до початку практики повинен отримати:

  • вступний інструктаж з безпеки життєдіяльності від керівника практики від кафедри з обов'язковим розписом в журналі „Вступного інструктажу під час практичної підготовки”;

  • оформлений щоденник практики;

  • індивідуальне завдання по практиці;

  • два екземпляри календарного графіку проходження практики (один – для студента та один – для керівника практикою від підприємства);

    1. Студент після прибуття на підприємство, установу чи організацію повинен надати керівнику практики від підприємства щоденник практики, пройти обов'язкові інструктажі: вступний та первинний на робочому місці з охорони праці і пожежної безпеки, ознайомитись з робочим місцем, правилами експлуатації обладнання та уточнити план проходження практики.

    2. Під час практики студент зобов’язаний строго виконувати правила внутрішнього розпорядку підприємства.

    3. Після закінчення терміну практики студенти звітують про виконання програми та індивідуального завдання. Звіт по практиці складається студентом у відповідності до вимог програми практики, графіком проходження практики та додатковими вказівками керівників практики від академії та підприємства.

    4. Результат заліку за практику вноситься в заліково-екзаменаційну відомість і в залікову книжку студента за підписом керівника практики від академії і враховується стипендіальною комісією при визначенні розміру стипендії разом з його оцінками за результатами підсумкового контролю.

    5. Студент, який не виконав програму практики без поважних причини, відраховується з навчального закладу.

  1. Календарний графік проходження практики

п/п

Найменування робіт

Тижні проходження практики

Відмітка про виконання

1

2

3

4

5