Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
32 (2).docx
Скачиваний:
73
Добавлен:
23.08.2019
Размер:
65.68 Кб
Скачать

Відгук про проходження педагогічної практики

Я, Помойницький Максим Володимирович, проходив педагогічну практику у Черкаській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 32 Черкаської міської ради Черкаської області, у період із 20.02.2012 до 16.03.2012. Проходження педагогічної практики дало мені можливість розпочати власний педагогічний досвід, здобути нові знання в сфері роботи з учнями та засвоїти основні правила оформлення шкільної документації. Також вдалося знайти спільну мову з педагогічним колективом та з учнями класу, задіяти всіх учнів у навчальному та виховному процесах, а також перевірити їхні організаторські здібності.

Щодо перших уроків, які я мав змогу проводити самостійно, можна віднести такі особливості як, хвилювання, оскільки клас є дуже активним і утримувати дисципліну було досить складно. Учні намагалися перевірити мої знання з предмету який я їм викладав, а тому не завжди вдавалось зосередитись на новому матеріалі. Наступні уроки проходили успішніше ніж перший, особливо уроки з англійської мови, адже вони проводяться лише з половиною класу. Учні активно працювали, майже всі з них сумлінно виконували домашні завдання. Учні уважно вислуховували мої пояснення під час уроку, а собливо коментарі щодо отриманих ними оцінок.

Я вважаю, що для того щоб підвищити рівень підготовки студентів до педагогічної практики, необхідно на уроках педагогіки необхідно більше звертати увагу на практичну сторону вивчення предмету.

Особливих проблем з порушенням дисципліни в класі мною помічено не було. Майже всі учні були готові до уроку, дошка та класна кімната були в хорошому стані.

Відгук класного керівника 6-а класу Сидоренко а. А. Про проходження педагогічної практики студента

Помойницький Максим Володимирович, студент-практикант проходив практику в 6-А класі, у Черкаській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №32 Черкаської міської ради Черкаської області, у період із 20.02.2012 до 16.03.2012. На практику з’являвся вчасно, без запізнення. Відвідував уроки не лише англійської мови та світової літератури, а майже всі уроки 6-А класу. До уроків готувався належним чином, з учнями наладив дружні стосунки. За час проходження практики студент проявив себе вихованою, старанною, скромною, відповідальною людиною. Приймав активну участь у виховному та навчальному процесі. Провів виховний захід на тему «Здоровий спосіб життя». Захід було проведено на високому рівні, були дотримані всі вимоги щодо проведення позакласної роботи. Студент використовував цікаво підібраний матеріал та старався всіляко зацікавити дітей.

Класний керівник:

_____________________