Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
ІНЖЕНЕРНО-БУД.ТХdoc.doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
21.08.2019
Размер:
74.75 Кб
Скачать

Інженерно-будівельний розділ

Вихідні дані

Запроектовану будівлю…………… планується розмістити

Розрахункова зимова температура - ……..,

середня температура найбільш жаркого місяця - …….

Розрахункова глибина промерзання грунту -…………..м.

Тривалість опалювального періоду - ……………градусо-діб..

Переважаючий напрямок вітру в зимовий час - ……………………….., влітку - ………………………………..

Розу вітрів показано на аркуші …………. ( СНиП 2.01.01-82 “Строительная климатология и геофизика”).

Водопостачання (холодне і гаряче проектується від центральної мережі. Каналізація самотічна централізована.

Генеральний план

Запроектована будівля ресторану з пивним баром розміщується на ділянці площею ………га. Ділянка розташована у громадському центрі населеного пункту і обмежується вулицями з 2-стороннім рухом.*???? Характер рельєфу на ділянці будівництва спокійний з незначним уклоном до північного сходу.???

Будівля орієнтована головним фасадом на …………….., що забезпечує достатнє освітлення та інсоляцію торгівельних приміщень. З північної сторони до будівлі прилягає господарський двір. Схема під’їзду на господарський двір – кутова. Ширина проїжджої частини з твердим покриттям – 7,0 м Ширина господарського двору - ………м, довжина - ………….м. Це дозволяє розмістити на відстані, обумовленій санітарними нормами, контейнери для сміття з урахуванням напрямку переважаючих вітрів. Крім того на господарському подвір’ї передбачено розміщення навісу для тари. Перед рампою, яка знаходиться з ..........ї сторони будівлі, передбачено разворотних майданчиках для автотранспорту. Навколо будівлі запроектовано влаштування вимощення з асфальту шириною 1,0 м для відведення атмосферних вод від фундаментів .По периметру господарський двір має “зелену огорожу” зі стриженого чагарника.

Перед головним входом запроектовано площадку для відпочинку місцевих жителів. Площадка обладнана нескладними елементами благоустрою: реклама підприємства, міні-естрада, квітники, кіоск для торгівлі кондитерськими виробами, лави з навісами для відпочинку. Територія ділянки підприємства, яка не має твердого покриття, зайнята газонами. Перед головним та боковими фасадами підприємства передбачається насадження листвяних та хвойних дерев.

Об’ємно-планувальне рішення будівлі

Будівля – одноповерхова, без підвального приміщення. Форма будівлі – прямокутна, розміри в плані : довжина –..... м, ширина – ..... м.

Висота поверху – .....м.

У будівлі запроектовані 6 входів ззовні: до вестибюлю ресторану з пивним баром, до завантажувальної, до електрощитової, машинного відділення, до мийної столового посуду, до зали ресторану з літнього майданчика. Перед входами передбачені крильця зі сходами (по 3 сходинки відповідно до висоти рампи – 45 см).

У будівлі ресторану передбачені основні планувальні групи приміщень:

ВИРОБНИЧА:

ТОРГІВЕЛЬНА:

АДМІНІСТРАТИВНО-ПОБУТОВА:

кабінет директора, чоловічий і жіночий гардероби персоналу, контора, санвузол персоналу;

СКЛАДСЬКА:

завантажувальна, комора сухих продуктів, сервізна, комора добового запасу, комора інвентарю і білизни, охолоджувальні камери;

ТЕХНІЧНА:

машинне відділення, електрощитові, венткамера.

Структура функціональної схеми підприємства – з кутовим розміщенням торгівельної групи приміщень. Основні функціональні групи приміщень з’єднуються між собою коридорами. Завдяки раціональній планувальній структурі основні функціональні потоки у підприємстві ( сировина, продукція, відходи, персонал, відвідувачі, посуд брудний і чистий) не перетинаються. Розміри та площі основних планувальних елементів у запроектованому підприємстві прийнято згідно з діючими нормами.,що забезпечує ефективність проходження основних технологічних процесів.