Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Metodichka-spetsialisti_po_napisannyu_DP.doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
21.08.2019
Размер:
272.9 Кб
Скачать

2. Порядок виконання дипломної роботи

2.1. Виконання дипломної роботи

Виконання дипломної роботи охоплює наступні етапи:

  • вибір теми дипломної роботи;

  • складання плану дипломної роботи та його погодження з науковим керівником;

  • підбір та опрацювання законодавчого і нормативного матеріалу і спеціальної літератури;

  • підбір матеріалів з практики роботи підприємств обраного напряму діяльності, їх опрацювання, аналіз та узагальнення результатів;

  • написання дипломної роботи;

  • виконання графіків, діаграм, аналітичних таблиць, відповідних розрахунків та аналіз їх результатів;

  • доопрацювання дипломної роботи з врахуванням зауважень наукового керівника;

  • оформлення дипломної роботи у відповідності з вимогами цих Методичних рекомендацій;

  • подання дипломної роботи на кафедру для підпису завідувачу кафедри та направлення її на рецензію (не пізніше ніж за 6 днів до початку роботи Державної екзаменаційної комісії);

  • підготовка доповіді та графічного матеріалу для захисту дипломної роботи;

  • захист дипломної роботи в ДЕК.

2.2. Вибір теми

Тематика дипломних робіт розробляється кафедрою менеджменту. Студент обмірковує і вибирає одну з рекомендованих тем (див. додаток 6).

За погодженням з науковим керівником та завідувачем кафедри студент може дещо змінити назву теми, надаючи їй бажаний напрямок, розширити або звузити її.

Вибір теми дипломної роботи повинен бути обґрунтованим. Мотиви вибору вказують у заяві про написання дипломної роботи, яка подається на ім’я завідувача кафедри. Ці мотиви детально висвітлюються у вступній частині роботи (обґрунтування теми).

Науковий керівник встановлює графік виконання і подачі роботи йому на перевірку (як окремих розділів так і дипломної роботи в цілому).

Строк здачі роботи на кафедру та її захисту перед державною екзаменаційною комісією встановлюється відповідно до навчального плану. Розподіл тем дипломних робіт серед студентів та закріплення наукових керівників затверджується наказом ректора академії.

2.3. Порядок здавання на рецензію

Завершену дипломну роботу студент подає науковому керівнику на перевірку та підготовку відгуку на неї. (див. додаток 7). Перевірена робота доопрацьовується за наявності зауважень у наукового керівника, після чого направляється на рецензію.

Скерування на зовнішнє рецензування видається завідувачем кафедри. Рецензентами дипломної роботи можуть бути висококваліфіковані спеціалісти підприємств, наукових організацій, викладачі інших навчальних закладів, або викладачі спеціалізованих кафедр Львівського державного інституту новітніх технологій та управління ім. В.Чорновола.

Рецензія на дипломну роботу, написана рецензентом на встановленому бланку (див. додаток 8) подається на кафедру разом з роботою не пізніше ніж за 3 дні до початку роботи Державної екзаменаційної комісії, для формування списків студентів, що захищаються у відповідні дні захисту.

Без рецензії дипломна робота до захисту не допускається.

До захисту дипломних робіт допускаються студенти, які виконали всі вимоги навчального плану, здали всі іспити і заліки. Рішення про допуск до захисту перед Державною екзаменаційною комісією приймає завідувач випускаючої кафедри за умови наявності оформленої у відповідності з цими методичними вказівками, дипломної роботи, відгуку наукового керівника та рецензії.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]