Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
ВИКОНАННЯ ДП + 2010+.docx
Скачиваний:
1
Добавлен:
17.08.2019
Размер:
207.65 Кб
Скачать

Реферат

Проект містить: ___ сторінок пояснювальної записки, __ рисунків, __ таблиць, ___ джерел застосованої літератури.

Об’єкт дослідження – технологічний процес транспортування гірничої маси стрічковими конвеєрами, які розташовані у технологічну лінію.

Мета роботи – автоматизація управління технологічним процесом транспортування гірничої маси конвеєрною лінією в умовах ДФ Південного ГЗК з розробкою системи контролю технологічних параметрів.

Експериментальне та теоретичне дослідження проводилось з використанням сучасних методів математичного аналізу та розрахунку, технологічних приладів та датчиків.

Визначено ряд важливих питань, що характеризують процес транспортування конвеєрною лінією, зроблено аналіз технологічного обладнання конвеєрної лінії, існуючих систем управління та сучасних засобів розв’язання задачі автоматизації процесу керування і контролю конвеєрної лінії, вибрано технологічне та мікроконтролерне обладнання.

В результаті була розроблена структура системи автоматичного управління і система контролю транспортуванням гірничої маси стрічковими конвеєрами, які розташовані в лінії, результати роботи можуть використовуватись для подальшого покращення процесу транспортування.

Основні техніко – економічні показники розробленої системи: економічний ефект дорівнює Е = 64789 грн, коефіцієнт окупності – 0.89 року.

У частині «Охорона праці та довкілля» розроблені заходи з покращення умов праці працюючих та зменшення шкідливих викидів в атмосферу.

АВТОМАТИЗАЦІЯ, КОНВЕЄРНА ЛІНІЯ, ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ПРОЦЕСС, ТРАНСПОРТУВАННЯ, АВТОМАТИЧНЕ УПРАВЛІННЯ, КОНТРОЛЬ, ДАТЧИКИ, КОНТРОЛЕР, АЛГОРИТМИ.

1