Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Polog_arm_2012.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
17.08.2019
Размер:
71.17 Кб
Скачать

10. Заявки

Протоколи регіональних змагань, за результатами яких була сформована збірна команда та спортсмени у особистому заліку для участі у всеукраїнських змаганнях та попередні заявки надсилаються на два е-mail: armsport@ukrpost.ua та armalex73@mail.ru не пізніше, ніж за 17 днів до початку змагань.

Заявка (зразок додаток 1) на участь у змаганнях повинна бути надрукована українською мовою, підписана керівником органу виконавчої влади з питань фізичної культури та спорту АР Крим, областей та мм. Києва та Севастополя, завірена лікарем та печаткою міського або обласного ЛФД (лікарсько-фізкультурний диспансер) та подається до мандатної комісії у день приїзду учасників.

Паспорти або довідки про прописку з місця проживання з фотокарткою спортсменів подаються до мандатної комісії змагань в день приїзду.

На учасників змагань чемпіонату України серед юнаків та дівчат, юніорів та юніорок подаються паспорти або свідоцтва про народження з документом з фотокарткою, який підтверджує особу (студентський або учнівський квиток).

До змагань допускаються команди та учасники, які надіслали попередні заявки та протоколи регіональних змагань в установлений термін, подали на мандатній комісії заявки установленої форми, а учасники – підтверджуючі документи.

Оперативна інформація про кількість учасників, кількість регіонів та призові місця команд-учасниць надається до Держмолодьспорту у день закінчення змагань (не пізніше 8:00 у понеділок) за телефоном 098-4644063 – Ішков Ігор та на е-mail: ishkov@sport.gov.ua

Інформація про кількість учасників, кількість регіонів та призові місця надається до Служби у день закінчення змагань за тел.: 289-67-48.

Протоколи з результатами змагань (спортивні показники та розрахунки завойованих очок), оригінали заявок, звіт головного судді, подаються до Держмолодьспорту протягом 5 (п’яти) днів після закінчення змагань на адресу:

Державна служба молоді і спорту України,

департамент спорту вищих досягнень,

вул. Еспланадна, 42,

м. Київ, 01601.

Це положення є офіційним викликом на змагання!

Департамент спорту вищих досягнень.

Додаток 1 зразок заявки (заявка повинна бути надрукована українською мовою)

З А Я В К А

на участь __________________________________(повна назва команди)

у __________________________________________(повна назва змагань)

Дата проведення: _______________ Місце проведення: _________________

(число, місяць, рік) (назва міста) (назва міста)(назва міста)

п/п

Прізвище,

ім’я (спортсмена)

Дата

Народ.

Спортив. розряд (звання)

Територія

ФСТ

Спорт.

Клуб,

ДЮСШ

Ваг.

кат.

Прізвище, ініціали

тренера

Печатка ЛФД, підпис

лікаря ЛФД

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]