Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
тематика курсових робіт.doc
Скачиваний:
3
Добавлен:
17.08.2019
Размер:
105.98 Кб
Скачать

3.Порядок подання курсової роботи на рецензування

Студенти, які виконали курсову роботу згідно з навчальним планом і вказівками, повинні подати її на кафедру для перевірки в терміни встановлені графіком навчального процесу, за адресою: 54000, м .Миколаїв, вул..Декабристів,17, МФ КНУКіМ, кафедра документознавства та інформаційних систем (каб.32). Викладач складає рецензію, в якій відзначає позитивні сторони дослідження, його недоліки з зазначенням оцінки, на яку заслуговує дана робота.

При наявності серйозних недоліків робота повертається студентові для повного або часткового доопрацювання у відповідності з зауваженнями і рекомендаціями рецензента. До роботи, поданої на повторну перевірку, обов’язково має додаватись перша рецензія. Визначається остаточна оцінка з занесенням у відомість і залікову книжку студента.

4.Тематика курсових робіт

  1. Документування роботи за зверненнями громадян: законодавча база, основні напрями, використання автоматизованих технологій.

  2. Використання архівних документів в документаційному забезпечення управління нормативна база, оперативне зберігання документів, підготовка справ до наступного зберігання та використання, правила зберігання справ в архіві.

  3. Особливості роботи з кадровими документами в службах документаційного забезпечення управління сучасної установи: нормативна база, основні напрями, використання автоматизованих технологій.

  4. Документаційне забезпечення міжнародної діяльності організації (міжнародні відрядження, листування, договірні документи)

  5. Законодавче регулювання використання електронних документів на Україні.

  6. Нормативно-методична база документаційного забезпечення управління в Україні: сучасний стан, перспективи розвитку.

  7. Документування роботи з конфіденційними документами: законодавча база, основні напрями, використання автоматизованих технологій.

  8. Оформлення документів в ХVІІ ст. в Україні та Росії.

  9. Оформлення документів в ХVІІІ ст. в Україні та Росії

  10. Оформлення документів у 19 ст.-поч.20 ст.

  11. Оформлення документів у 60-х -90-х рр. ХХ ст. - поч. ХХІ ст.

  12. Оформлення документів в Україні у ХХ ст.

  13. Використання комп’ютерних технологій в підготовці табличних документів: стан, перспективи розвитку.

  14. Використання комп’ютерних технологій в підготовці текстових документів: стан, перспективи розвитку.

  15. Використання комп’ютерних технологій пошуку документної інформації: стан, перспективи розвитку.

  16. Законодавче регулювання визначення “електронний документ”, “електронний цифровий підпис” в країнах СНД та Західної Європи.

  17. Служба документаційного забезпечення управління організацією: завдання, функції, напрями діяльності.

5.Список використаних та рекомендованих джерел: Законодавчі акти та нормативні документи

  1. Україна. Закони. Про електронні документи та електронний документообіг: офіц. вид.: станом на 22 травня 2003 р. (зі змінами) // Від. Верх. Ради України.- 2003.- №26.- Ст.349.

  2. Україна. Закони. Про електронний цифровий підпис: офіц. вид.: станом на 22 травня 2003 р.// Діловодство. Інструкції. Типові положення: Зб. Нормативних документів.- Х., 2003.- С.160-168.

  3. Україна. Закони. Про захист інформації в автоматизованих системах: офіц. вид.: станом на 5 липня 1994 р. // Від. Верх. Ради України.- 1994.- №31.- Ст.286.

  4. Україна. Закони. Про звернення громадян: офіц. вид.: станом на 20 січня 2005 р.// www.archives.gov.ua

  5. Україна. Закони. Про Національний архівний фонд та архівні установи: офіц. вид.: станом на 13 грудня 2001 р. (зі змінами)// Від. Верх. Ради України.- 2002.- №11.- Ст.81.

  6. Інструкція з діловодства за зверненнями громадян в органах державної влади і місцевого самоврядування, об’єднаннях громадян, на підприємствах, в установах, організаціях незалежно від форм власності, в засобах масової інформації : Постанова КМУ від 14 квітня 1997 №348// Діловодство. Інструкція. Типові положення: Збірник нормативних документів( із змінами і доповненнями за станом на 1 вересня 2003).-Х.: Конус, 2003.-С.90-93.

  7. Інструкція про порядок обліку, зберігання і ви­користання документів, справ, видань та інших ма­теріальних носіїв інформації, які містять конфіден­ційну Інформацію, що е власністю держави // Офіційний вісник України. - 1998. - № 48. -Ст. 1414.

  8. Порядок ведення особових справ державних службовців в органах виконавчої влади: Постанова КМУ станом на 24 січня 2001.// www.archives.gov.ua.

  9. Примірна інструкція з діловодства у міністерствах, інших центральних органах виконавчої влади, Раді міністрів Автономної республіки Крим, місцевих органах виконавчої влади //Діловодство. Інструкції. Типові положення: Зб.нормативних документів.- Х., 2003.- С.4-52.

  10. Про заходи щодо розвитку Національної складової глобальної інформаційної мережі Інтернет та забезпечення широкого доступу до цієї мережі в Україні: Указ Президента України, 31 липня 2000 р.// Правове регулювання інформаційної діяльності в Україні: Станом на 1 січня 2001 р.- К., 2001.- С.36-39.