Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
БАКАЛАВР аннотации дисциплин по выбору.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
13.08.2019
Размер:
69.12 Кб
Скачать

3 Курс, 5 семестр

*Обробка аудіо інформації Левикін І.В.

*Основи маркетінга та рекламної діяльності Чеботарьова І.Б.

*Основи технології та дизайну паковань Бокарєва Ю.С.

Обробка аудіо інформації

В дисциплине «Обробка аудіо інформації» рассматривается редактирование звуковых файлов с помощью специализированных программных пакетов. Рассматриваются приемы записи стерео- и многодорожечных аудиокомпозиции с микрофона или других источников звуковых сигналов, редактирования и обработки эффектами как отдельных файлов, так и целой группы файлов. В рамках данной дисциплины объясняется, как и для чего пересылать звуковые блоки на различные шины, выполнять мультитрековое сведение, осуществлять мастеринг и запись готового материала на компакт-диск, создавать высококачественное звуковое сопровождение для цифрового видео.

Преобразование аналогового звука в цифровые данные. Принципы и технологии преобразования аналогового звука в цифровую форму. Параметры преобразования аудиосигналов и программными средствами для работы со звуковыми файлами.

Подготовка аппаратно-программного комплекса. Подключение к ПК необходимого комплекта аппаратных средств, выбор режима работы редакторов пакета Adobe Audition 3.0 и настроика параметров компонентов создаваемого аппаратно-программного комплекса звукообработки в среде ОС Windows.

Редактор Edit в Adobe Audition 3.0. Редактор Multitrack. Подготовка аудиофайла к редактированию. Обработка аудиофайла фильтрами и эффектами. Применение специальных эффектов. Мультитрековое редактирование и создание аудиодисков.

3 Курс, 5 семестр

*Обробка аудіо інформації Левикін І.В.

*Основи маркетінга та рекламної діяльності Чеботарьова І.Б.

*Основи технології та дизайну паковань Бокарєва Ю.С.

Основи маркетінга та рекламної діяльності

Мета дисципліни – ознайомити спеціалістів комп’ютерних технологій з основами маркетингу та методів дослідження ринку, з маркетинговими комунікаціями, значенням реклами, використання її методів у видавничо-поліграфічній справі та організацією рекламної діяльності в ВПС, з основами менеджменту у видавничо-поліграфічній справі, засобах масової інформації та книгорозповсюдженні.

Після вивчення дисципліни студенти мають ЗНАТИ:

Організацію, форми і методи роботи видавництв, поліграфічних і рекламних підприємств, засобів масової інформації; основи менеджменту й маркетингу в ВПС та ЗМІ; економічні й організаційні способи досягнення позитивного результату в ВПС, основні поняття, функції та види маркетингу, організацію маркетингової діяльності в видавничо-поліграфічній галузі, методи маркетингових досліджень, способи вивчення споживачів, ринкові атрибути товару, систему рекламних комунікацій та їх основні елементи, процеси формування рекламного звернення та вибір каналів його розповсюдження, основи рекламного менеджменту.

ВМІТИ: розбиратися у структурі ВПС і ЗМІ; застосовувати знання про менеджмент у ВПС на практиці; створити власний імідж у видавничій справі, розбиратися у маркетинговому середовищі, орієнтуватися у виборі цільових сегментів ринку, дати оцінку конкурентоспроможності товару, розумітися на маркетингових комунікаціях, розробити план рекламної діяльності підприємства, використовувати основні канали реклами, створювати рекламне звернення.