Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
ККР ТЕЗ.doc
Скачиваний:
3
Добавлен:
13.08.2019
Размер:
1.6 Mб
Скачать

Рецензія

На комплексну контрольну роботу з дисципліни «Теорія електричного зв’язку» для студентів за напрямом підготовки 6.050903 "Телекомунікації"

Головна мета розробки комплексної контрольної роботи – об’єктивна перевірка теоретичних знань студентів.

Комплексна контрольна робота складена у відповідності до програми навчальної дисципліни «Теорія електричного зв’язку», яка викладається студентам у двох семестрах.

Комплексні контрольні завдання вимагають знань закономірностей процесу інформаційного обміну в системах електрозв’язку, теорії сигналів і принципів їх передачі та обробки в каналах зв’язку на фоні завад, загальних принципів системного аналізу та синтезу систем зв’язку, вмінь практично розраховувати та оцінювати параметри систем та засобів зв’язку.

Всі варіанти комплексної роботи відповідають програмним вимогам, щодо знань студентами основ теорії електрозв’язку та проведення розрахунків параметрів сигналів та систем електрозв’язку.

Складність і обсяг кожного варіанту комплексної контрольної роботи приблизно рівнозначні і розраховані на 40 хвилин виконання.

Варіант комплексної контрольної роботи складається з 14 тестових питань та 3 задач і передбачає проведення тестування.

Комплексна контрольна робота має такий недолік: у кожному варіанті роботи неможливо охопити деякі з тем дисципліни «Теорія електричного зв’язку».

Рецензовані комплексні контрольні роботи відповідають в повній мірі вимогам програми дисципліни «Теорія електричного зв’язку».

Рецензент

Кандидат технічних наук,

доцент_______________М.Б.Нікулін

"__"_________________2010 р.