Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
BIZNYeS.doc
Скачиваний:
0
Добавлен:
21.07.2019
Размер:
144.38 Кб
Скачать

Бізнес – план на відкриття рекламної компанії

  1. РЕЗЮМЕ

Бізнес – план створений для товариства з обмеженою відповідальністю РА «Lifestyle».

Наша фірма була зареєстрована у березні 2011 року як товариство з обмеженою відповідальністю. Уставний фонд складав 100 000 грн. Ліцензію на здійснення діяльності видана Горисполкомом.

Місцезнаходження компанії: Україна, м. Кременчук, вул. Леніна 20. Телефон: 34-15-42. У цьому районі зосереджена велика кількість виробників поліграфічної, сувенірної продукції - наших потенційних партнерів.

Ключові фігури: генеральний і виконавчий директори, бухгалтер, менеджер. Директор займається кадрами, укладає договори з рекламодавцями, відвідує виставки та конференції з обміну досвідом. Бухгалтер веде всю фінансову діяльність фірми. Виконавчий директор контролює діяльність менеджерів, художника-дизайнера, психолога, водія. Менеджер, відповідальний за проект, зв'язується з виробничими рекламними агентствами, промоутерами, адміністрацією закладу, де проводяться презентації. Як правило, бюджет, виділений замовником на рекламу товару, становить не менше 50 000 $. Заробітна плата менеджерів становить 200 $ + 5% з кожного проекту. Заробітна плата адміністрації - 800 $.

Основний вид діяльності: ретельна розробка і проведення рекламної компанії якого-небудь продукту. При виконанні своєї роботи ми враховуємо особливості товару та побажання замовника, створюючи особливий образ продукції. На основі отриманих висновків ми виготовляємо макет майбутньої реклами, надаємо замовнику для ознайомлення. Після схвалення замовником ескізів агентство виготовляє остаточні матеріали. У процесі всієї роботи наша компанія проводить консультації з представниками замовника та при необхідності додаткові дослідження. Основні місця проведення рекламних компаній - ресторани, кафе, нічні клуби, магазини. Для здійснення акції за бажанням клієнта можуть бути залучені артистична або танцювальна трупа, музиканти. Щомісячна виручка повинна скласти 90 000 грн.

Головні покупці (замовники. клієнти): великі фірми, що приділяють особливу увагу якості реклами. Це, в першу чергу, іноземні компанії. За нашими прогнозами вони складають 50% від загального числа наших клієнтів. По-друге, це українські товаровиробники, що шукають нові ринки збуту для своєї продукції або випускають товар-новинку. Їх частка - 30% від загального числа клієнтів. Нарешті, це ресторани, клуби, готелі, які хочуть залучити нових відвідувачів, або зміцнити свій імідж - 20%.

  1. Місія і стратегічні цілі компанії

Наша компанія орієнтує свою програму на зовнішній ринок. Середовищем її існування є обласні центри нашої країни з населенням від 100 тис. до 1 млн. чол. Для реалізації своїх програм ми створили свій телевізійний канал та блог в інтернеті.

Метою створення рекламного агентства «Lifestyle» є надання своїм клієнтам професійної допомоги в розробці, організації та проведенні різноманітних рекламних акцій:

- ретельної розробки і створення пропонованого товару або послуги;

- оригінального творчого підходу до вирішення рекламних завдань клієнта;

- планування рекламних компаній, оптимально відповідних бюджету клієнта;

- організації прес-конференцій, презентацій та інших заходів;

- виготовленні будь-якого рекламного обладнання для проведення проектів:

- участі висококваліфікованого персоналу на кожному етапі рекламної компанії.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]