Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Text 1.docx
Скачиваний:
3
Добавлен:
19.07.2019
Размер:
68.84 Кб
Скачать

Текст 9. Постановка цілей та планування

Планування є функцією управління, яка включає в себе визначення цілей та визначення курсу дій для досягнення цих цілей. У новій бізнес-середовищі швидких змін, підвищеного ризику та невизначеності, розробці ефективних стратегій має вирішальне значення. Вони готують керівників до лиця стратегічних невизначеностей попереду і служити в якості координаційного

центру для творчого мислення про бачення компанії та напрямок.

Багато компаній отримують мало користі віл їхньої річної Strategie процесу планування однако. Для розв'язання нових завдань, цей процес повинен бути перероблений для підтримки стратегії в реальному часі рішень. Стратегічне планування здійснюється на найвищому рівні, інші менеджери, пов'язані з оперативним плануванням. Першим кроком в оперативному плануванні є визначення цілей - результат очікується до кінця бюджету (або інші призначені) циклу. Операції генерувати значення сьогодні, у той час підприємства створює можливості завтрашнього дня. Основна відмінність між планування операцій і венчурного планування є невизначеність. Є чотири ключі до хороших плануванням підприємства: 1. Зосередьтеся на одному підприємстві в той час, в одній сфері бізнесу за один раз. 2. Відкрийте для себе можливості, а потім оцінити, як використовувати його. 3. Розробка трьох випадках хороші, погані і ймовірно для кожного сценарію, підприємство концепції. 4. Визначити, який тип підприємства, яке ви хочете. Кожен тип має зовсім іншої моделі, реалізації та кінцевого результату. Кожен вимагає інший підприємницький дохід.

Головним результатом складання карт-доріг і стратегічнне планування, після збору всієї необхідної інформації, є встановлення цілей для організації, заснованої на своє бачення і місію. Мета далекого мету протягом певного періоду. Це мають бути конкретними та реалістичними. Великі відстані цілей, поставлених на основі стратегічного планування переведені на заходи, які забезпечать досягнення мети за допомогою оперативного планування.

Мета є кінцем, що організації прагнуть досягти. Тим не менш, керівник не може "робити" цілі.

1 Керівники зруйнувати процеси, аналізувати їх, встановити цілі і потім проїхати важко досягти їх. Роблячи те ж саме і чекаючи різних результатів не працює. ^Керівник повинен написати об'єктивний для того, що він або вона намагається досягти. Таким чином, мета об'єкта або мети дії. Вона має на увазі явну напрям дії слід зробити конкретні і якість роботи належить зробити протягом певного періоду часу. Цілі відображають бажаних результатів в інтересах окремих осіб, груп і організацій. Вони є орієнтиром для прийняття рішень і критерії за якими результати вимірюються. Таким чином, завдання є основою планування.

Мета є конкретним кроком, етапом який дозволить вам досягти мети. Постановка цілей передбачає безперервний процес досліджень і прийняття рішень. Знання себе і своїх є життєво важливим страховим моментом в постановці завдань. Цілі мають: бути спрямовані на результат, а не діяльності; бути послідовним, бути конкретними, вимірними, бути пов'язано з часом, бути досяжними. Вони повинні бути SMART: конкретні, вимірні, досяжні, нагородження і Тимчасовий.

Налаштування правою цілей є критично важливим для ефективного управління продуктивністю. Такі цілі, як підвищення прибутку, вартості акцій, задоволення клієнта може бути чудовою, але вони не говорять менеджери, що робити. Вони не в змозі визначити пріоритети і зосередитися. Такі цілі не карта подорожі попереду - відкриття краще співвідношення ціни і рішень для клієнтів.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]