Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Інформаційне забезпечення реклами є підсистемою....doc
Скачиваний:
7
Добавлен:
18.07.2019
Размер:
220.67 Кб
Скачать

Ресторан "Святослав"

Як Ви собі уявляєте ресторан вихідного дня? Після офісно-кабінетних буднів хочеться більше простору? І чи не асоціюється з уікендом у Вас дерев’янний зруб з домашнею кухнею та альтанками надворі?

 Бо саме так можна змалювати винниківський «Святослав». Ба більше – ресторан є частиною відпочинкового комплексу з готелем, літнім двориком, лазнею та парною (120 грн/год), футбольним полем, тенісним кортом. Такий собі відпочинковий рай. При цьому площа ресторану у Винниках вражаюче велика порівняно зі Львівськими подібними закладами.

 Основна зала «Святослава» вмістимістю 150 осіб швидше нагадує подвір’я -  з кам’яними доріжками та плотами поміж яких розставлені величенькі столи з дерев’яними стільцями. А довкола - фонтанчики, море рослинності, білочки та борсучки (на жаль, у вигляді опудал). Останній елемент інтер’єру неабияк здивував, адже яке їх призначення тут, незрозуміло – тваринки не мають такого фест-вигляду, щоб зацікавити дітей, а дорослим такі деталі очевидно нецікаві.

 Тут же в приміщенні для більшого інтиму бесіди розміщені і альтанки. Зверну Вашу увагу на те, що столи розраховані щонайменше на 8 осіб. Тому в першу чергу зручні для гуляння гучних забав. А для цього все у ресторані в рамках обраного національного жанру передбачено – море персоналу в вишиванках, місцеві лабухи, спеціальна площадка для танців, чудовий звук та навіть світломузика. Доповнює картину широченний вибір страв української (та не зовсім) кухні по середніх цінах – м'ясні страви коштують в межах 25-70грн/порція. Популярними є пропозиції різної печені в горщечках (11-46 грн / порція), а фірмовою стравою вже справедливо вважаються – ребра в меді (31 грн/ 100 гр).

 Середній чек на двох за обід в ресторані складе порядку 120-200 грн. А вартість бенкету-весілля тут розраховують виходячи з суми 300грн. на особу.

 Що тішить, у закладі передбачені кнопки виклику офіціантів. А сам обслуговуючий персонал достатньо непомітний та кмітливий, щоб не зіпсути загального позитивного враження про місцину.

 Поправді ресторан є однаково популярним як у Винниках, так і у Львові. Основна клієнтура закладу – чиновники та бізнесмени. Для «балуваних» клієнтів, що не надто полюбляють дерев’яні стільці у закладі є ВІП-зала зі зручними диванами. При цьому дизайн залишається незмінним - у стилі «дерево-ковка». От тільки витонченості цій «мисливській вітальні» вже надають скляні стіни з видом на дворик, комин, світлі пастельні напівтони в оформленні, сервіровані попередньо столи.  А у сезон Вам неодмінно захочеться  посидіти у декоративному дворику ресторану. Єдине, щоб Вам пощастило поставити автівку в полі зору - доведеться приїхати пошвидше - ввечері у вихідні парковка біля головного входу вщент заставлена автівками.

 Рекомендації – для компаній, що бажають відпочити подалі від міської суєти. P.S. Телефонуйте попередньо з тим, щоб ресторан не виявився винайнятим під бенкет!

 Телефон ресторану 8 032 296 34 22 

Підготовка методики дослідження споживачів послуг

Як часто Ви відвідуєте ресторан ?

Щодня

1-2 рази на тиждень

1-2 рази на місяць

Рідко

В який час Ви звичайно відвідуєте ресторан ?

8.00-12.00

12.00-15.00

15.00-18.00

18.00-23.00

Чому Ви вибрали для відвідин наш заклад?

Можна смачно поїсти

Проходив(а) мимо

Поряд живу

Поряд працюю

Порадили друзі, знайомі

Побачив(а) рекламу

Як Ви оцінюєте якість наших блюд?

Високе

Добре

Якість міняється (по-різному)

Низьке

Як Ви оцінюєте співвідношення ціна - якість наших блюд і напоїв?

Відповідає

Не відповідає

Вас влаштовує асортимент пропонованих блюд?

Так

Ні

Щоб Ви хотіли змінити, які блюда додати в меню?

Співробітники ресторану, що працюють на роздачі, терпляче вислуховують замовлення і допомагають у виборі?

Завжди

Рідко

Ніколи

Співробітники ресторану, що працюють в залі (офіціанти, касири, адміністратори) доброзичливі і ввічливі?

Завжди

Рідко

Ніколи

Чи вважаєте Ви наш заклад чистим і затишним?

Так

Ні

Порадили б Ви наш ресторан друзям і знайомим?

Так

Можливо

Навряд чи

Ні