Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Інформаційні системи.docx
Скачиваний:
0
Добавлен:
18.07.2019
Размер:
34.55 Кб
Скачать

Практика використання erp систем на машинобудуванні

1). Використання erp-систем компанії Infor.

Динамічність умов на ринку промислового обладнання (IE & M) вимагає гнучкості, щоб задовольнити зростаючі запити клієнтів та підвищити ефективність ланцюжка поставок. Здатність постачати якісні розробки в стислі терміни стає критичною.

RBC Group з гордістю презентує Infor Industrial Equipment & Machinery Essentials, комплексний пакет, розроблений компанією Infor. Заснований на Infor ERP LN, він надає можливості ефективної і точної роботи з кошторисної оцінкою, договорами, угодами про рівень сервісу (Service Level Agreement, SLA) для підтримки високої прибутковості Вашого підприємства. З ним Ви також отримуєте більшу прозорість всієї операційної діяльності - від організації виробництва змішаного типу до управління співпрацею між Вами, Вашими клієнтами та постачальниками. Більший рівень прозорості означає краще управління витратами, більш швидку реакцію і додаткові можливості отримання доходу.

Конфігурація Infor ERP LN, що пропонується у рамках Infor Industrial Equipment & Machinery Essentials, призначена для підприємств, що виробляють промислове устаткування і машини, вона не вимагає спеціального настроювання або конфігурації. Це єдине рішення для серійного виробництва з інтегрованим електронним обміном даними (EDI), фінансами, штриховим кодуванням управління ланцюгами постачання й управлінням якістю, включаючи стандарти QS9000 і ISO/TS16949.

Infor має багаторічний досвід у галузі IE & M, придбаний завдяки партнерству з глобальними виробниками. Ці знання реалізувалися в рішеннях Infor Industrial Equipment & Machinery Essentials, які допоможуть Вашій компанії поліпшити обслуговування клієнтів і ступінь їхньої задоволеності продуктом, підтримувати виробництво змішаного типу, знижувати операційні витрати і скорочувати терміни процесів за рахунок ефективної співпраці з постачальниками. Понад 4 500 виробників промислового устаткування довірили управління своїми підприємствами пакету Infor Industrial Equipment and Machinery, серед них такі легенди як Liebherr Group, OTIS, Komatsu та ін. Серед досягнутих результатів: 25%-ве збільшення обсягу випуску за тієї ж потужності; 40% - ве збільшення прибутку; 40%-е скорочення гарантійних витрат; більш ніж 90%-е скорочення часу протікання процесів; 30% збільшення часу технічного обслуговування, який підлягає оплаті, і багато чого іншого.

В Україні Infor ERP LN успішно впроваджений і використовується на підприємствах «Гідросила» (гідравлічні силові машини та компоненти гідросистем), «Червона Зірка» (сільгосптехніка) а на території СНД - на підприємстві ВАТ «Калузький турбінний завод» (турбіни, насоси, обладнання для нафтогазової промисловості), «НОВОМЕТ» (обладнання для нафтовидобутку), «Машинобудівна компанія КРАНЕКС», (гусеничні гідравлічні екскаватори), ВАТ «КОММАШ» (комунальна техніка), ВАТ «КВАРЦ» (обладнання для мікроелектроніки та ін), ТОВ «Калінінградгазавтоматіка »та інших.

Для найбільш ефективного використання ERP-системи та управління виробничим підприємством компанія RBC Group розробила спеціальну програму «Виробництво» в системі бізнес-аналітики QlikView.