Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Статут ГНВК ЗШ№4 ліцей Еліт.doc
Скачиваний:
9
Добавлен:
16.07.2019
Размер:
178.69 Кб
Скачать
  1. Міжнародне співробітництво

    1. Навчально-виховний комплекс за наявності належної матеріально-технічної та соціально-культурної бази, власних фінансових коштів має право проводити міжнародний учнівський та педагогічний обмін у рамках освітніх програм.

    2. Участь закладу в міжнародних програмах та педагогічних обмінах здійснюється відповідно до законодавства.

  1. Контроль за діяльністю нвк, облік і звітність

    1. Державний контроль за діяльністю навчального закладу здійснюються з метою забезпечення реалізації єдиної державної політики в сфері загальної середньої освіти.

    2. Контроль за дотриманням навчально-виховним комплексом державних стандартів освіти здійснюється засновником і міським департаментом освіти, молоді та спорту.

    3. Основною формою контролю за діяльністю навчально-виховного комплексу є державна атестація, яка проводиться не рідше одного разу на десять років у порядку, встановленому Міністерством освіти, науки , молоді та спорту України.

    4. Зміст, форми, періодичність контролю, не пов’язаного з навчально-виховним процесом, встановлюється засновником відповідно до чинного законодавства.

  1. Реорганізація або ліквідація навчально-виховного закладу

    1. Реорганізація або ліквідація навчально-виховного закладу проводиться згідно чинного законодавства. Рішення про реорганізацію або ліквідацію учбового закладу приймає засновник.

    2. Ліквідація проводиться ліквідаційною комісією, призначеною засновником, а у випадках ліквідації за рішенням господарського суду – ліквідаційною комісією, призначеною цим органом.

З часу призначення ліквідаційної комісії до неї переходять повноваження щодо управління навчальним закладом.

Ліквідаційна комісія оцінює наявне майно навчального закладу, виявляє його дебіторів і кредиторів і розраховується з ними, складає ліквідаційний баланс і представляє його засновнику.

    1. У випадку реорганізації права та зобов’язання навчального закладу переходять до правонаступників відповідно до чинного законодавства або визначених навчальних закладів.