Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
ВИМОГИ ДО КУРСОВОЇ РОБОТИ.docx
Скачиваний:
3
Добавлен:
11.07.2019
Размер:
30.03 Кб
Скачать

Захист курсової роботи

Курсова робота захищається перед спеціальною комі­сією (відповідно до графіка). До дня захисту студент зобо­в'язаний підготувати коротке повідомлення (3-5 хв.), де повинні бути чітко викладені: назва теми, об'єкт, предмет, мета і задачі, структура роботи, опис проведеного дослі­дження і основні висновки.

Після виступу з повідомленням студент відповідає на запитання присутніх на захисті. Потім слово надається ви­кладачеві кафедри для оголошення відзиву на роботу.

У завершальному слові студента прийнято подякувати авторові відзиву за виконану роботу, погодитися або не погодитися з висловленими зауваженнями. Виступ пови­нен бути коротким (2-3 хв.) і обґрунтованим .

Оцінки за курсові роботи обговорюються й виставля­ються на закритому засіданні комісії та оголошуються го­ловою після перерви.

Вимоги до написання курсових робіт з курсу „загальна психологія" для студентів II курсу (III семестр)

Навчальний план факультету практичної психології передбачає виконання студентами 2 курсу курсової роботи із загальної психології.

Курсова робота - це форма самостійної творчої роботи студентів, що виконується в межах навчального процесу.

При написанні курсової роботи студент повинен пока­зати теоретичні знання із загальної психології, а також уміння й навики самостійної роботи, отриманні ним на практичних заняттях і під час виконання лабораторних ро­біт із загальної психології.

Успішність виконання курсової роботи з загальної психології залежить не тільки від теоретичних знань сту­дента з даної дисципліни, але й від володіння методикою проведення теоретико-експериментального дослідження, знання правил та вимог оформлення результатів дослі­дження.

Курсова робота - це більш ґрунтовне за змістом і бі­льше за обсягом дослідження обраної проблеми за навча­льним курсом, аніж реферат. На відміну від реферату в ку­рсовій роботі обов'язково має бути теоретичне й експери­ментальне дослідження. В теоретичній частині подається історія питання, показується рівень розробленості пробле­ми в теорії та практиці, виходячи з порівняльного аналізу вивченої літератури. Експериментальна частина дослі­дження включає: проведення експерименту або його фра­гменту, аналіз його результатів та рекомендації з практич-

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]