Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Плани практичних занять, ККР, творча робота.doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
07.05.2019
Размер:
229.38 Кб
Скачать

Глава 1

До теперішнього часу Людство склало собі уявлення про Всесвіт, в цілому правильніше, ніж за часів першого і другого звернень. Дійсно, Земля не є плоскою і не знаходиться в центрі Всесвіту.

Дійсно, Земля, як одна із планет, обертається навколо Сонця. Дійсно, Сонце не знаходиться в центрі Всесвіту, а є одною із зірок, яка входить до складу Галактики.

Дійсно, останньою із трансформацій енергії, які підтримують діяльність зірок і відповідно Сонця і дають можливість існування життя на Землі та схожих з нею планетах, є термоядерна реакція.

Дійсно, розумна раса землян не є єдиною у Всесвіті.

В останньому більшість ваших космогонічних здогадок є помилковими.

Є помилкою і віра ваших вчених в існування будь-яких, нехай навіть ще не відкритих ними, непорушних законів Всесвіту і в сталість світових констант. Так, гравітаційна стала помітно змінюється і в межах вашої сонячної системи, не кажучи вже про більш великі масштаби, що призвело до суттєвих помилок у визначенні вами розмірів Галактики і відстаней до інших галактик і викликало появу помилкових теорій замкненого Всесвіту, а в цьому році теорії (1929 р.) Всесвіту що розбігається.

Помилкове і уявлення про загальну тривимірність простору, на якому перш за все базуються ваші космогонічні уявлення. Світ хаотичний, в ньому немає нічого непорушного, в тому числі і вимірності. Вимірність простору у Всесвіті коливається, плавно змінються в досить широких межах. Найкращою умовою для виникнення органічного життя є вимірність простору, що дорівнює Пі (3, 14159...). Значні відхилення від цієї величини згубно впливає на живу природу. В даний час околиці Сонячної системи мають вимірність + 3, 00017..., і близькість цього числа до цілого 3 ввела вас в оману.

В околиці вашого накопичення галактик дрейфує гравітаційний циклон, який має в центрі вимірність – 3, 15..., який може зачепити краєм вашу Галактику, знищивши органічне життя на всіх планетах, на яких не буде вжито заходів по захисту.

Зокрема, ця обставина робить необхідним для вас вступ Людства до Коаліції в стислі строки, найпізніше через 65 000 років з моменту подачі даного звернення – з 1929 року від Різдва Христова, з тим, щоб Коаліція встигла надати Людству допомогу в підготовці до циклону.

В теперішній час в вашій Галактиці нараховується приблизно 220 000 розумних рас, які вже вступили в Коаліцію, і десь 1000 розумних рас, які розглядають питання про вступ, в тому числі і ви.

КЗС просить вас не сприймати звернення про гравітаційний циклон як спробу впливу на вашу відповідь.

Ви помиляєтесь у вирішенні питання про походження Сонячної системи і житті на Землі. Сонячна система виникла з пилової хмари, що засіяна будівельним загоном Коаліції в області Всесвіту, що відповідає двом основним вимогам до умов розвитку і виникнення органічного життя;

  • в області, що достатньо віддалена від інших зірок;

  • що має вимірність простору, близьку до +Пі.

Ви помиляєтесь в уподібненні розумної раси живому індивідууму, уявляючи в деякому майбутньому неминучими постаріння і смерть Людства. В еволюційному процесі нові види живих істот походять від деяких із старих видів, і вашою турботою повинно бути, щоб нові види розумних рас на Землі походили від вашої. Саме це міркування повинно визначити стратегію розвитку розумної раси. Тим часом за спостереженнями КЗС, Людство абсолютно не керується тією або іншою стратегією, надавши свій розвиток волі випадку та направляючи усі свої зусилля на задоволення короткострокових потреб.

Не слід вважати, що ваші помилки є випадковими, скороминущими. Вони неминучі і стійкі в силу специфіки вашого мислення, короткому аналізу якого присвячується наступна глава.