Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
contr_sud_buh_eksp_pravo.doc
Скачиваний:
0
Добавлен:
02.05.2019
Размер:
270.34 Кб
Скачать

Завдання 2. Надайте правильну відповідь у запропонованих тестах:

2.1. Укажіть, який процесуальний документ необхідно скласти експерту-бухгалтеру в разі недостатньої кількості матеріалів, наданих йому на дослідження?

2.2. Укажіть у скількох примірниках складається висновок експерта та додатки до нього при проведенні первинної експертизи та кому направляється?

2.3. Визначте, яким документом повинно бути оформлене рішення слідчого (суду) про призначення ревізії (відповідно до вимог Кримінально-процесуального кодексу України)?

2.4. Укажіть, що відноситься до обов’язків керівника експертної установи?

2.5. Укажіть принципи, на підставі яких здійснюється судово-експертна діяльність?

Завдання 3. Продовжіть наведені речення:

3.1. Урезолютивній частині постанови про призначення судово-бухгалтерської експертизи вказується…

3.2. Розглядом найбільш важливих питань розвитку судової експертизи, які мають

міжвідомчий характер, займається …

3.3. Методом судово-бухгалтерської експертизи є ....

3.4. Комісійна експертиза – це експертиза ....

3.5. Тематична перевірка – це ....

Завдання для самостійного опрацювання

для поточного контролю знань студентів з дисципліни

«Судово-бухгалтерська експертиза»

для студентів спеціальності 6402 «Правознавство»

(заочної форми навчання)

Мета завдання для самостійного виконання – закріпити теоретичні знання з дисципліни «Судово-бухгалтерська експертиза»; набути навичок роботи користуватись нормативно-правовими актами (іншими джерелами), про порядок здійснення судово-експертної діяльності, методично грамотно застосовувати прийоми і процедури судово-бухгалтерської експертизи; вивчити методику експертного дослідження документів і матеріалів кримінальних, цивільних, господарських та інших справ; оформляти підсумковий документ - висновок судового експерта-бухгалтера.

Завдання для самостійного опрацювання виконують відповідно до навчального плану за одним з наведених варіантів, який студент обирає за двома останніми цифрами номеру своєї залікової книжки згідно з таблицею.

Номер залікової книжки обов'язково необхідно вказати на титульній сторінці завдання. У разі відсутності цих відомостей завдання повертається студенту без рецензування і не зараховується.

Вимоги до написання завдання для самостійного виконання

У процесі виконання завдання з кожного питання необхідно ознайомитися зі змістом Законів, Кримінального кодексу України, Господарського кодексу України, Цивільного кодексу України, нормативно-інструктивних документів, оцінювати спеціальну економічно-правову літературу /підручники, навчальні посібники тощо/, наукових статей. На основі отриманої інформації дати стислі вірні відповіді на поставлені питання і вирішити поставлені завдання.

Титульний аркуш оформлюється згідно з установленим порядком.

Завдання для самостійного опрацювання виконується на стандартних аркушах паперу, скріплених у папку. Робота повинна бути виконана на комп’ютері, рядки розташовані через 1,5 інтервали, шрифтом 14 кегля. Текст розміщується з одного боку стандартного аркуша паперу з полями: ліворуч - 30 мм, праворуч - 10 мм, знизу і зверху - по 20 мм.

Обсяг завдання - не більше 30 пронумерованих сторінок.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]